Utajärvi Fysios Utajärvi

Asematie 2, 91600 Utajärvi

Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

49

EUR

Fysioterapia

45 min

53

EUR

Hieronta

60 min

Fysioterapia Utajärvi

Fysios Utajärven fysioterapeutit tarjoavat monipuoliset ja korkeatasoiset fysioterapiapalvelut esteettömissä tiloissa. Hoidamme ja kuntoutamme asiakasryhmiä lapsista ikäihmisiin sekä toimipiste- että kotikäynteinä.

Olemme erikoistuneet neurologiseen fysioterapiaan, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan, urheilufysioterapiaan, psykofyysiseen fysioterapiaan, ikääntyneiden fysioterapiaan sekä äitiysfysioterapiaan. Voit varata ajan myös hierontaan tai Personal trainerille.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja yksilöterapiassa. Palvelemme Utajärven kunnan maksusitoumusasiakkaita ja veteraanikuntoutujia sekä vakuutusyhtiöiden maksusitoumusasiakkaita.

Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille. Voimme toteuttaa ryhmän myös etänä. Fysioterapeuttimme voivat myös ohjata yksilöllistä harjoittelua tarpeittesi mukaan.

Fysios Utajärvellä on käytössä TheraTrainer polkuharjoitteluun, puolapuut, monipuolisesti pienvälineistöä, leveä mattoplintti ja Lojer Spped pull–monitoimilaite terapeuttiseen harjoitteluun.

Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä. Kysy lisää ajanvarausnumeroistamme 08 5332430 tai 010 237 7044. Tutustuthan myös muihin toimipisteisiimme Oulun seudulla.

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteessämme on liuska kulkemista varten pyörätuoliasiakkaille. Toimipisteessä käytettäviä kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat mm. TheraTrainer-polkulaite, Speed Pull- monitoimiharjoittelulaite, käsipainoja, kahvakuulat, kuminauhat, cross trainer, puolapuut ja bosupallo.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen toimipisteen esihenkilöön Jani Huotariin p. 040 5098010 tai palveluneuvoja Hanna Ukkolaan p. 040 5444592.

Harjoittelumahdollisuudet

Meillä on n. 40 m2 LHT-sali. LHT-salissa voi harjoitella fysioterapeutin ohjauksessa. LHT-saliin pääsee pyörätuolilla toimipisteen sivuovesta liuskaa pitkin. Terapeuttisen harjoittelun tilassa voivat harjoitella kaikentasoiset kuntoutujat.

Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille. Voimme toteuttaa ryhmän myös etänä.

Sijainti ja saapuminen

Toimipiste sijaitsee osoitteessa Asematie 2, Utajärvi. Pääovelle on muutama porras. Kulku katutasossa. Toimipisteen etuovessa on suora puhelinnumero fysioterapeutille sekä tulevan viikon ajalta paikallaoloajat. Toimipiste on avoinna sopimuksen mukaan. Ei ovikelloa. Oven ollessa auki odottaminen tapahtuu odotustilassa.

Ilmaiset parkkipaikat sijaitsevat toimipisteen edessä 10 metrin päässä ovelta. Kaukoliikenteen bussi pysähtyy muutaman sadan metrin päässä toimipisteeltä.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät lasku, EazyBreak hieronta, ePassi, ePassi hyvinvointi, SmartumPay (sovellus, verkkomaksu ja QR-maksu), Smartum (hieronta + fysioterapia), Tyky online ja Edenred mobiilimaksu.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Neurologinen fysioterapia Personal training Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Julkiset kulkuyhteydet

Kaukoliikenteen bussi pysähtyy muutaman sadan metrin päässä toimipisteeltä.

Paikoitusalueet

Ilmainen pysäköinti rakennuksen edessä.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Katutasossa, pääovelle on muutama porras. Myös liuska kulkemista varten.