Fysios Utajärvi

Asematie 2

91600 Utajärvi

08 5332 430

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.

Fysioterapia Utajärvi

Fysios Utajärven fysioterapeutit tarjoavat monipuoliset ja korkeatasoiset fysioterapiapalvelut esteettömissä tiloissa. Hoidamme ja kuntoutamme asiakasryhmiä lapsista ikäihmisiin sekä toimipiste- että kotikäynteinä.

Olemme erikoistuneet neurologiseen fysioterapiaan, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan, urheilufysioterapiaan, psykofyysiseen fysioterapiaan, ikääntyneiden fysioterapiaan sekä äitiysfysioterapiaan. Voit varata ajan myös hierontaan tai Personal trainerille.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja yksilöterapiassa. Palvelemme Utajärven kunnan maksusitoumusasiakkaita ja veteraanikuntoutujia sekä vakuutusyhtiöiden maksusitoumusasiakkaita.

Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille. Voimme toteuttaa ryhmän myös etänä. Fysioterapeuttimme voivat myös ohjata yksilöllistä harjoittelua tarpeittesi mukaan.

Fysios Utajärvellä on käytössä TheraTrainer polkuharjoitteluun, puolapuut, monipuolisesti pienvälineistöä, leveä mattoplintti ja Lojer Spped pull–monitoimilaite terapeuttiseen harjoitteluun.

Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä. Kysy lisää ajanvarausnumeroistamme 08 5332430 tai 010 237 7044. Tutustuthan myös muihin toimipisteisiimme Oulun seudulla.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Toimipisteessämme on liuska kulkemista varten pyörätuoliasiakkaille. Toimipisteessä käytettäviä kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat mm. TheraTrainer-polkulaite, Speed Pull- monitoimiharjoittelulaite, käsipainoja, kahvakuulat, kuminauhat, cross trainer, puolapuut ja bosupallo.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen toimipisteen esihenkilöön Jani Huotariin p. 040 5098010 tai palveluneuvoja Hanna Ukkolaan p. 040 5444592.

Harjoittelumahdollisuudet

Meillä on n. 40 m2 LHT-sali. LHT-salissa voi harjoitella fysioterapeutin ohjauksessa. LHT-saliin pääsee pyörätuolilla toimipisteen sivuovesta liuskaa pitkin. Terapeuttisen harjoittelun tilassa voivat harjoitella kaikentasoiset kuntoutujat.

Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille. Voimme toteuttaa ryhmän myös etänä.