Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.

Fysios Mehiläinen Utajärvi on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Utajärvi

Fysios Mehiläinen Utajärven fysioterapeutit tarjoavat monipuoliset ja korkeatasoiset fysioterapiapalvelut esteettömissä tiloissa. Hoidamme ja kuntoutamme asiakasryhmiä lapsista ikäihmisiin sekä toimipiste- että kotikäynteinä.

Olemme erikoistuneet neurologiseen fysioterapiaan, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan, urheilufysioterapiaan, psykofyysiseen fysioterapiaan, ikääntyneiden fysioterapiaan sekä äitiysfysioterapiaan. Voit varata ajan myös hierontaan tai Personal trainerille.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja yksilöterapiassa. Palvelemme Utajärven kunnan maksusitoumusasiakkaita ja veteraanikuntoutujia sekä vakuutusyhtiöiden maksusitoumusasiakkaita.

Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille. Voimme toteuttaa ryhmän myös etänä. Fysioterapeuttimme voivat myös ohjata yksilöllistä harjoittelua tarpeittesi mukaan.

Fysios Mehiläinen Utajärvellä on käytössä TheraTrainer polkuharjoitteluun, puolapuut, monipuolisesti käsipainoja, kahvakuulat, kuminauhat, cross trainer, bosupallo, leveä mattoplintti ja Lojer Spped pull–monitoimilaite terapeuttiseen harjoitteluun.

Pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä. Kysy lisää 010 237 700. Tutustu myös muihin toimipisteisiimme Oulun seudulla.

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen toimipisteen vastaavaan fysioterapeuttiin: Jani Huotariin p. 040 5098010 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Meillä on n. 40 m2 LHT-sali. LHT-salissa voi harjoitella fysioterapeutin ohjauksessa. LHT-saliin pääsee pyörätuolilla toimipisteen sivuovesta liuskaa pitkin. Terapeuttisen harjoittelun tilassa voivat harjoitella kaikentasoiset kuntoutujat.

Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille. Voimme toteuttaa ryhmän myös etänä.