Fysioterapia Vaasa

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

Fysioterapiapalvelumme Vaasassa

Fysioksella on Vaasassa yksi toimipiste, joka tarjoaa fysioterapiaa koko Vaasan alueella. Vaasan toimipiste sijaitsee aivan Vaasan keskustassa. Fysioterapeuteillamme Vaasassa on vankka ammattitaito sekä laaja perusosaaminen. Fysioterapeuttien lisäksi meiltä löytyy myös muita terapia-alan ammattilaisia.

Toimipisteemme on profiloitunut tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan Vaasan alueella. Fysios Vaasa Raastuvankadulla on pitkä kokemus ja osaaminen aikuisten vaativasta lääkinnällisestä fysioterapiasta Vaasassa. Raastuvankadulla tarjoamme myös laajan valikoiman erilaisia fysioterapiapalveluita, kuten OMT-fysioterapiaa.

Palvelumme Vaasassa

Fysios Vaasan toimipisteet

Fysios Vaasa - fysioterapeuttimme Vaasassa palvelevat sinua

Fysios on uusi kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Vaasan lisäksi toimimme yhteensä yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on yhteensä 850 terapia-alan ammattilaista. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Vaasaan?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi.

Fysios Vaasa Raastuvankatu
Raastuvankatu 15, 65100, Vaasa
Fysioterapia Vaasa keskusta Fysios Vaasa Raastuvankatu
Fysios Vaasa Raastuvankatu
Raastuvankatu 15, 65100, Vaasa

Me soitamme sinulle

Voit myös jättää meille soittopyynnön, niin otamme yhteyttä. Jätä numerosi oheiseen laatikkoon, soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Katso muut palvelusivumme Vaasassa