Fysioterapia Vaasa

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

Fysioterapiapalvelumme Vaasassa

Fysios Mehiläisellä on Vaasassa kaksi toimipistettä, jotka tarjoaa fysioterapiaa Vaasan alueella. Vaasan toinen toimipiste sijaitsee aivan Vaasan keskustassa ja toinen Wasamoven tiloissa Meijerinkadulla.

Fysioterapeuteillamme Vaasassa on vankka ammattitaito sekä laaja perusosaaminen. Fysioterapeuttien lisäksi meiltä löytyy myös muita terapia-alan ammattilaisia. Toimipisteemme on profiloituneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan Vaasan alueella.

Fysios Mehiläinen Vaasa Raastuvankadulla on pitkä kokemus ja osaaminen aikuisten vaativasta lääkinnällisestä fysioterapiasta Vaasassa. Raastuvankadulla tarjoamme myös laajan valikoiman erilaisia fysioterapiapalveluita, kuten OMT-fysioterapiaa.

Fysios Mehiläinen Vaasa Meijerinkatu on erikoistunut holistiseen näkökulmaan, missä huomioidaan kuinka keho palautuu rasituksesta. Muita palveluita fysioterapian lisäksi ovat hieronta, urheiluhieronta sekä Shockwave -terapia ja länsimainen akupunktio. Terapeuttimme tarjoaa myös Personal Training -ohjausta salilla.

Palvelumme Vaasassa

Fysios Mehiläinen Vaasan toimipisteet

Fysios Mehiläinen Vaasa - fysioterapeuttimme Vaasassa palvelevat sinua

Fysios Mehiläinen on terapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko terapian toimialaa. Vaasan lisäksi toimimme yhteensä yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on yhteensä yli 1000 terapia-alan ammattilaista.

Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Mehiläinen Vaasaan?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysios Mehiläisessä maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios Mehiläinen panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan.

Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi.

Varaa aika fysioterapiaan Vaasassa

Fysios Mehiläinen Vaasa Meijerinkatu
Wasamoven tiloissa.
Meijerinkatu 9, 65100, Vaasa

Fysios Mehiläinen Vaasa Meijerinkatu
Wasamoven tiloissa.
Meijerinkatu 9, 65100, Vaasa
Fysios Mehiläinen Vaasa Raastuvankatu
Raastuvankatu 15, 65100, Vaasa
Fysioterapia Vaasa keskusta Fysios Vaasa Raastuvankatu
Fysios Mehiläinen Vaasa Raastuvankatu
Raastuvankatu 15, 65100, Vaasa

Me soitamme sinulle

Voit myös jättää meille soittopyynnön, niin otamme yhteyttä. Jätä numerosi oheiseen laatikkoon, soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Katso muut palvelusivumme Vaasassa