Fysioterapia Vaasa

Tarjoamme asiantuntevaa fysioterapiaa Vaasassa kahdessa eri toimipisteessä. Katso vapaat ajat ja tee varaus!

Fysios toimipisteet Vaasassa

Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista fysioterapiaa Vaasassa kahdessa eri toimipisteessä. Fysios Vaasan toimipisteet ovat:

- Fysios Vaasa Raastuvankatu
- Fysios Vaasa ABB:n toimipiste

Fysioterapia Vaasa

Fysioksella on Vaasassa kaksi toimipistettä, jotka tarjoavat fysioterapiaa koko Vaasan alueella. Toinen toimipisteistämme sijaitsee aivan Vaasan keskustassa ja toinen ABB:n teollisuusalueella. Fysioterapeuteillamme Vaasassa on vankka ammattitaito sekä laaja perusosaaminen. Fysioterapeuttien lisäksi meiltä löytyy myös muita terapia-alan ammattilaisia.

Toimipisteemme ovat profiloituneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan Vaasan alueella. Fysios Raastuvankadulla on pitkä kokemus ja osaaminen aikuisten vaativasta lääkinnällisestä fysioterapiasta Vaasassa. Raastuvankadulta löydät myös äitiysryhmät. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia fysioterapiapalveluita Vaasan molemmissa toimipisteissä.

Palveluitamme ovat mm.

 

Lisää tietoa palveluistamme ja terapeuteistamme löydät toimipisteiden omilta sivuilta.

Varaa aika fysioterapiaan Vaasassa kätevästi netissä.

Fysios Raastuvankatu 

Raastuvankatu 15 65100 VAASA - p. 010 237 7029

Fysios ABB:n toimipiste

Strömbergin Puistotie 6 C 65230 VAASA - p. 010 237 7029

Fysios Vaasa - fysioterapeuttimme Vaasassa palvelevat sinua

Fysios on uusi kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Vaasan lisäksi toimimme yhteensä yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on yhteensä 850 terapia-alan ammattilaista. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.


Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Vaasaan?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi.

Varaa aika fysioterapiaan Vaasassa

Tutustu Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun