Vastaanotot
  • Ma 8.00-18.00
  • Ti 8.00-18.00
  • Ke 8.00-18.00
  • To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-18.00
Asiakaspalvelu
  • Ma-Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

61

EUR

Naprapatia

45 min

61

EUR

Fysioterapia / OMT

45 min

Fysioterapia Vaasa

Fysioterapiaa Vaasassa tarjoaa Fysios Vaasa Raastuvankatu. Olemme tarjonneet korkeatasoista fysioterapiaa lähes neljänkymmenen vuoden ajan. Toimipisteemme sijaitsee hyvällä sijainnilla Vaasan keskustassa ja on yksi Vaasan vanhimmista yrityksistä toimialallaan.

Toimipisteemme on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan sekä neurologiseen fysioterapiaan. Meillä on laajat fysioterapiapalvelut ja tiimissämme työskentelee fysioterapeutteja, OMT-fysioterapeutteja, naprapaatti, hierojia ja kuntohoitaja.

Henkilökuntamme on erittäin ammattitaitoista ja heillä on pitkä kokemus kuntoutusalalta. Henkilökunnan jatkuva kouluttautuminen takaa asiakkaillemme parasta mahdollista fysioterapiahoitoa. Toimintamme perustuu vahvoihin perinteisiin, vankkaan ammattitaitoon sekä laajaan perusosaamiseen.

Tiloissamme on kymmenen hoitohuonetta sekä LHT-harjoittelutila ja jumppasali, joka toimii kuntoutuksen tukena. Teemme myös allasterapiaa Tropiclandiassa tai uimahallilla sekä etäterapiaa ja kotikäyntejä. Palvelemme myös ABB:n tiloissa >>

Vi betjänar också på svenska.

Våra proffs hjälper dig: Med nack-, rygg-, axel- och knäsmärtor, rehabilitering efter en olycka samt med vardagen, då en sjukdom eller bestående skada orsakar nedsatt funktionsförmåga. Boka tid enkelt 010 237 700!

Palvelumme


Käytössämme on InBody-kehonkoostumusmittauslaite ja teemme InBody -mittauksia. InBody on markkinoiden kehittynein ja laajimmin käytetty kehon koostumuksen mittalaite, jonka avulla voidaan arvioida kehon koostumusta ja hyvinvointia sekä siinä tapahtuvia muutoksia. Lue lisää InBody-mittauksesta >>

Toimipisteen muita hoitolaitteita ovat mm. ultraääni ja sähkökipuhoito -laitteet.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteessä on huomioitu neurologiset asiakkaat. Tilamme ovat esteettömät ja toimipisteen kuntoutus- ja hoitolaitteita ovat mm. kinesis laite, taljavetolaite, tasapainolauta, kävelymatto, TRX, käsipainot ja vastuskuminauhat, kiertopenkki sekä puolapuut.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Johan Slotte p. 050 5124867.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on kaksi salia, LHT-harjoittelusali ja jumppasali, joka toimii myös kuntoutuksen tukena. Salit ovat esteettömiä. Harjoittelu on mahdollista vain terapeutin kanssa. LHT-salin varustukseen kuuluu mm. kinesis laite, juoksu/kävelymatto, taljat, reisipenkki, kiertopenkki, käsipainot ja TRX.

Meillä on useampia liikuntaryhmiä, kuten Keskivartalo kuntoon -ryhmä , Odottavat äidit ja Synnyttäneet -ryhmät.

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme sijaitsee Vaasan keskustassa. Toimipisteeseemme on oma sisäänkäynti ja meiltä löytyy inva-hissi. Asiakaspalvelija on paikalla arkisin ja oman ajan alkamista voi odottaa aulassa. Toimipisteen lähellä on maksulliset parkkipaikat.

Maksutavat

Meillä käyvät maksutapoina pankki- ja luottokortti (Visa/Master), lasku, TYKY ja Smartum setelit, Smartum mobiili (hieronta), Edenred (liikuntapassi), ePassi (hyvinvointipassi ja Sporttipassi) ja EazyBreak (hieronta ja liikunta). Maksutapana käy myös Fysios-lahjakortti, joita voi ostaa myös toimipisteestämme.

Fysioterapia Vaasa. Katso muut toimipisteemme Vaasassa.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Long COVID kuntoutus Maitland McKenzie Mulligan Concept Naprapatia Neurologinen fysioterapia Neurotrack lantionpohjan tutkimus OMT Osteopatia Personal training Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

LIIKUNTARYHMÄT

Haluatko kohentaa elämänlaatuasi, kuntoasi tai lievittää fyysisiä vaivoja? Fysiokimppa on vaihtoehto sinulle! Fysiokimppajumppa on iloista ryhmäliikuntaa helpoin liikkein – ja se sopii kaikille. Pienien ryhmien ansiosta osallistujat saavat aina henkilökohtaista ohjausta fysioterapeutilta tai kuntohoitajalta.

Tunnin pituisen jumpan aikana koko kehosi saa harjoitusta – lihakset, verenkierto- ja hengityselimet, selkäranka ja nivelet. Samalla koordinaatiokykysi, ryhtisi ja tasapainosi paranee ja musiikki antaa inspiraatiota sekä saa aikaan iloa! Vaikutukset huomaat hetkessä.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 010 237 7029.

Räätälöityjä ryhmiä ja luentoja yrityksille ja urheiluseuroille

Järjestämme erilaisia luentoja ja muita tilaisuuksia työpaikoille, yhdistyksille ja urheiluseuroille esim. urheiluvammoista ja sen kuntoutuksesta, lihasepätasapainosta, lihashuolloista ja muista kuntoiluun liittyvistä aiheista.


Julkiset kulkuyhteydet

Paikallisbussi tai palvelubussi. Linja-autot jotka pysäköivät kaupungintalon pysäkille.

Paikoitusalueet

Toriparkki ja maksullisia paikkoja toimipisteen lähellä.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä (Inva-kaidehissi)

Ovikello, raput, kerros

Sisäänkäynti katutasossa. Odotus odotushuoneessa.