Fysios Vaasa Raastuvankatu

Raastuvankatu 15

65100 Vaasa

010 237 7029 tai 010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma 8.00-18.00
  • Ti 8.00-18.00
  • Ke 8.00-18.00
  • To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-18.00

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma-Pe 8.00-16.00

Fysioterapia Vaasa

Fysioterapiaa Vaasassa tarjoaa Fysios Vaasa Raastuvankatu. Olemme tarjonneet korkeatasoista fysioterapiaa lähes neljänkymmenen vuoden ajan. Toimipisteemme sijaitsee hyvällä sijainnilla Vaasan keskustassa ja on yksi Vaasan vanhimmista yrityksistä toimialallaan.

Toimipisteemme on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan sekä neurologiseen fysioterapiaan. Meillä on laajat fysioterapiapalvelut ja tiimissämme työskentelee fysioterapeutteja, OMT-fysioterapeutteja, naprapaatti, hierojia ja kuntohoitaja.

Henkilökuntamme on erittäin ammattitaitoista ja heillä on pitkä kokemus kuntoutusalalta. Henkilökunnan jatkuva kouluttautuminen takaa asiakkaillemme parasta mahdollista fysioterapiahoitoa. Toimintamme perustuu vahvoihin perinteisiin, vankkaan ammattitaitoon sekä laajaan perusosaamiseen.

Tiloissamme on kymmenen hoitohuonetta sekä LHT-harjoittelutila ja jumppasali, joka toimii kuntoutuksen tukena. Teemme myös allasterapiaa Tropiclandiassa tai uimahallilla sekä etäterapiaa ja kotikäyntejä.

Toimipisteen hoitolaitteita ovat mm. ultraääni ja sähkökipuhoito -laitteet.

Vi betjänar också på svenska.

Våra proffs hjälper dig: Med nack-, rygg-, axel- och knäsmärtor, rehabilitering efter en olycka samt med vardagen, då en sjukdom eller bestående skada orsakar nedsatt funktionsförmåga. Boka tid enkelt 010 237 700!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Toimipisteessä on huomioitu neurologiset asiakkaat. Tilamme ovat esteettömät ja toimipisteen kuntoutus- ja hoitolaitteita ovat mm. kinesis laite, taljavetolaite, tasapainolauta, kävelymatto, TRX, käsipainot ja vastuskuminauhat, kiertopenkki sekä puolapuut.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Johan Slotte p. 050 5124867.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on kaksi salia, LHT-harjoittelusali ja jumppasali, joka toimii myös kuntoutuksen tukena. Salit ovat esteettömiä. Harjoittelu on mahdollista vain terapeutin kanssa. 

LHT-salin varustukseen kuuluu mm. kinesis laite, juoksu/kävelymatto, taljat, reisipenkki, kiertopenkki, käsipainot ja TRX.

Liikuntaryhmät

Haluatko kohentaa elämänlaatuasi, kuntoasi tai lievittää fyysisiä vaivoja? Fysioterapeutin ohjaama jumppa on vaihtoehto sinulle!

Fysioterapeutin ohjaama jumppa sopii hyvin istumatyöntekijälle. Jumpassa harjoitellaan liikkuvuutta, kehonhallintaa ja lihasvoimaa.

Tunnin pituisen jumpan aikana koko kehosi saa harjoitusta – lihakset, verenkierto- ja hengityselimet, selkäranka ja nivelet. Samalla koordinaatiokykysi, ryhtisi ja tasapainosi paranee ja musiikki antaa inspiraatiota sekä saa aikaan iloa! Vaikutukset huomaat hetkessä. Tutustu ja ilmoittaudu ryhmäliikuntaan täällä >>

Räätälöityjä ryhmiä ja luentoja yrityksille ja urheiluseuroille

Järjestämme erilaisia luentoja ja muita tilaisuuksia työpaikoille, yhdistyksille ja urheiluseuroille esim. urheiluvammoista ja sen kuntoutuksesta, lihasepätasapainosta, lihashuolloista ja muista kuntoiluun liittyvistä aiheista.

Lähimmät toimipisteet

Katso muut toimipisteemme kaupungissa Vaasa