Vastaanotot
  • Ma 8.00-19.00
  • Ti 8.00-19.00
  • Ke 8.00-19.00
  • To 8.00-19.00
  • Pe 8.00-16.00
Asiakaspalvelu
  • Ma-Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

61

EUR

Naprapatia

45 min

61

EUR

Fysioterapia / OMT

45 min

Fysioterapia Vaasa

Olemme tarjonneet korkeatasoista fysioterapiaa lähes neljänkymmenen vuoden ajan. Yrityksemme on yksi Vaasan vanhimmista yrityksistä toimialallaan.

Tiimissämme työskentelee fysioterapeutteja, OMT-fysioterapeuttihierojia ja kuntohoitaja. Henkilökunnan jatkuva kouluttautuminen takaa asiakkaillemme parasta mahdollista fysioterapiahoitoa. Toimintamme perustuu vahvoihin perinteisiin, vankkaan ammattitaitoon sekä laajaan perusosaamiseen.

Tiloissamme on kymmenen hoitohuonetta, sekä liikuntasali ja jumppasali joka toimii kuntoutuksen tukena. Palvelemme myös ABB:n tiloissa. Teemme myös etäterapiaa.

Käytössämme on InBody-kehonkoostumusmittauslaite. InBody on markkinoiden kehittynein ja laajimmin käytetty kehon koostumuksen mittalaite, jonka avulla voidaan arvioida kehon koostumusta ja hyvinvointia sekä siinä tapahtuvia muutoksia. Lue lisää InBody-mittauksesta >>

Vi betjänar också på svenska.

Våra proffs hjälper dig: Med nack-, rygg-, axel- och knäsmärtor, rehabilitering efter en olycka samt med vardagen, då en sjukdom eller bestående skada orsakar nedsatt funktionsförmåga. Boka tid enkelt 010 237 700!


Fysioterapiaa Vaasassa. Katso muut toimipisteemme Vaasassa >>

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kela yksilöpsykoterapia Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Maitland Mulligan Concept Naprapatia Neurologinen fysioterapia OMT Osteopatia Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia neurotrack lantionpohjan tutkimus Äitiysfysioterapia

LIIKUNTARYHMÄT

Haluatko kohentaa elämänlaatuasi, kuntoasi tai lievittää fyysisiä vaivoja? Fysiokimppa on vaihtoehto sinulle! Fysiokimppajumppa on iloista ryhmäliikuntaa helpoin liikkein – ja se sopii kaikille. Pienien ryhmien ansiosta osallistujat saavat aina henkilökohtaista ohjausta fysioterapeutilta tai kuntohoitajalta.

Tunnin pituisen jumpan aikana koko kehosi saa harjoitusta – lihakset, verenkierto- ja hengityselimet, selkäranka ja nivelet. Samalla koordinaatiokykysi, ryhtisi ja tasapainosi paranee ja musiikki antaa inspiraatiota sekä saa aikaan iloa! Vaikutukset huomaat hetkessä.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 010 237 7029.

Räätälöityjä ryhmiä ja luentoja yrityksille ja urheiluseuroille

Järjestämme erilaisia luentoja ja muita tilaisuuksia työpaikoille, yhdistyksille ja urheiluseuroille esim. urheiluvammoista ja sen kuntoutuksesta, lihasepätasapainosta, lihashuolloista ja muista kuntoiluun liittyvistä aiheista.


MAKSUTAVAT

Meillä käyvät seuraavat maksutavat: pankkikortti/luottokortti (Visa, Mastercard), laskutus, Smartum-seteli, Smartum-mobiilimaksu (hieronta), Smartum-kortti, Tyky-seteli, Edenred, ePassi (hyvinvointipassi ja Sporttipassi) ja EazyBreak (hieronta ja liikunta). Meiltä voit ostaa myös lahjakortteja.

Julkiset kulkuyhteydet

Linja-autot jotka pysäköivät kaupungintalon pysäkille

Paikoitusalueet

Toriparkki ja maksullisia paikkoja toimipisteen lähellä

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Ei

Hissi

Kyllä (kaidehissi)

Ovikello, raput, kerros

Sisäänkäynti katutasossa, mehiläisen toimipisteen vieressä