Fysios Vaasa Meijerinkatu

Wasamoven tiloissa.

Meijerinkatu 9

65100 Vaasa

044 720 0030 tai 010 237 700

Vastaanotto

  • Vastaanotto sopimuksen mukaan.
  • Ma-Pe 8.00-18.00
  • Lauantaisin sopimuksen mukaan.

Fysioterapia Vaasa Meijerinkatu

Fysio 2000 Vaasa on nyt Fysios Vaasa Meijerinkatu.


Kokonaisvaltaista fysioterapiaa Vaasassa tarjoaa Fysios Vaasa Meijerinkatu. Toimipisteemme on erikoistunut holistiseen näkökulmaan, missä huomioidaan kuinka keho palautuu rasituksesta.

Muita palveluita fysioterapian lisäksi ovat hieronta, urheiluhieronta sekä Shockwave -terapia ja länsimainen akupunktio. Shockwave auttaa hyvin kireisiin jännekudokseen ja myös lihaksiin.

Terapeuttimme tarjoaa myös Personal Training -ohjausta salilla. Terapeutti voi opastaa harjoittelemaan turvallisesti salilla, jos asiakas on kiinnostunut salitreenistä.

Tervetuloa!

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipiste sijaitsee Wasamoven tiloissa, josta löytyy iso valikoima peruslaitteita ja iso tila vapailla painoilla treenaamiseen. Salilta löytyy myös 10 "terve selkä" laitteita, jotka David CoreZone on kehittänyt.

Muita tiloja salilla ovat crossfit tyylinen alue, iso tila kamppailu-urheilulle, tilat ryhmäliikunnalle ja oma treenialue naisille.

Kuntosalilla saa kuntoilla yhdessä terapeutin kanssa tai itsenäisesti ja ryhmäliikunnoissa kuukausimaksua vastaan. Sali on esteetön.

Lähimmät toimipisteet

Katso muut toimipisteemme kaupungissa Vaasa