Fysios Valkeakoski

Koskikaran kauppakeskus, 3. krs

Valtakatu 9-11

37600 Valkeakoski

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Olemme avoinna varausten mukaan.
  • Ma 8.00-18.00
  • Ti 8.00-20.00
  • Ke 8.00-19.00
  • To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-17.00

Fysioterapia Valkeakoski

Fysioterapiaa Valkeakoskella tarjoaa Fysios Valkeakoski. Toimipisteemme sijaitsee Koskikaran kauppakeskuksessa 3. kerroksessa. Toimipisteellämme on monipuolista fysioterapian erikoisosaamista sekä pieni ja esteetön harjoittelusali terapiakäyttöön.

Erikoisosaamistamme ovat mm. tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, neurologinen fysioterapia, lantionpohjan fysioterapia, seniorifysioterapia, lymfaterapia ja lääkinnälliset tukisukat. Ammattitaitoiset ja iloiset fysioterapeuttimme palvelevat asiakkaitamme toimipisteellä ja teemme myös kotikäyntejä.

Yhteistyökumppaneitamme ovat yksityisten henkilöiden lisäksi, mm. lääkäri- ja työterveysasemat, sairaalat, terveyskeskukset, kela, kunnat, yritykset, alan oppilaitokset sekä urheiluseurat.


Myymme ja mittaamme Juzon, Sigvariksen ja Mediven lääkinnällisiä tukisukkia. Lääkinnälliset tukisukkapalvelut vain ajanvarauksella.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Toimipisteellä on Kelan lääkinnällistä kuntoutusta sekä neurologista kuntoutusta. Teemme kotikäyntejä sekä etäterapiaa. Meille voit tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Toimipisteessä on huomioitu rollaattorilla ja pyörätuolilla liikkuvat asiakkaat ja meillä on myös esteetön kuntosali. Toimipisteen hoitolaitteita ovat mm. ultraääni, sähköhoidot (IF, TNS, Didy), Lympha Touch ja Laser.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Heli Waulu p. 050 4359 893.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteellämme on pieni ja esteetön kuntosali sekä neljä hoitohuonetta. Kuntosali on terapiakäytössä terapeutin kanssa eikä ulkopuolisilla ole mahdollisuutta harjoitteluun. Kuntosalin varustukseen kuuluu mm. kuntopyörä, jalkaprässi ja kinesis vastusharjoittelulaite.

Tervetuloa!