Vastaanotot
  • Olemme avoinna varausten mukaan
  • Ma-To 8.30-17.00
  • Pe 8.30-16.00
Terapeuttia

0

60

EUR

Fysioterapia

45 min

74

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysioterapia Valkeakoski

Fysioterapiaa Valkeakoskella tarjoaa Fysios Valkeakoski. Toimipisteemme sijaitsee Koskikaran kauppakeskuksessa. Toimipisteessä toimii kuusi ammattitaitoista ja iloista fysioterapeuttia palvelemassa asiakkaitamme.

Yhteistyökumppaneitamme ovat yksityisten henkilöiden lisäksi, mm. lääkäri- ja työterveysasemat, sairaalat, terveyskeskukset, kela, kunnat, yritykset, alan oppilaitokset sekä urheiluseurat.

Palvelumme

Osaamistamme ovat fysioterapian lisäksi:


Myymme ja mittaamme Juzon, Sigvariksen ja Mediven lääkinnällisiä tukisukkia. 

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Toimipisteellä on Kelan lääkinnällistä kuntoutusta sekä neurologista kuntoutusta. Teemme kotikäyntejä sekä etäterapiaa. Meille voit tulla myös ilman lääkärin lähetettä.


Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessä on pieni kuntosali sekä neljä hoitohuonetta.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Valkeakoski sijaitsee Koskikaran kauppakeskuksessa Valkeakoskella. Toimitilamme sijaitsevat rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Toimitiloihimme pääsee kulkemaan esteettömästi. Koskikarassa on ilmainen parkkihalli sekä parkkipaikat parkkikannella.

Maksutavat

Maksutapana paikan päällä käy ainoastaan pankki- ja luottokortit. Muussa tapauksessa veloitamme käynnin laskulla. 

Voit maksaa fysioterapia- ja hierontapalveluita myös E-passin hyvinvointipassilla. Smartum Pay-applikaatiolla voi maksaa hierontaa tai fysioterapiaa riippuen siitä, mitä työnantaja on applikaatiolle ladannut.


Tervetuloa!

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Neurologinen fysioterapia Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia

MAKSUTAVAT

Maksutapana paikan päällä käy ainoastaan pankki- ja luottokortit. Muussa tapauksessa veloitamme käynnin laskulla.


Voit maksaa fysioterapia- ja hierontapalveluita myös E-passin hyvinvointipassilla. Smartum Pay-applikaatiolla voi maksaa hierontaa tai fysioterapiaa riippuen siitä, mitä työnantaja on applikaatiolle ladannut.

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

P-Kiekolla maksuton P-Koskikara

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

3. krs