Valkeakoski Fysios Valkeakoski

Valtakatu 9-11, (Koskikaran kauppakeskus, 3. krs) 37600 Valkeakoski

Lääkinnälliset tukisukka palvelut vain ajanvarauksella.

Vastaanotot
  • Olemme avoinna varausten mukaan.
  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

64

EUR

Fysioterapia

45 min

77

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysioterapia Valkeakoski

Fysioterapiaa Valkeakoskella tarjoaa Fysios Valkeakoski. Toimipisteemme sijaitsee Koskikaran kauppakeskuksessa 3. kerroksessa. Toimipisteellämme on monipuolista fysioterapian erikoisosaamista sekä pieni ja esteetön harjoittelusali terapiakäyttöön.

Erikoisosaamistamme ovat mm. tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, neurologinen fysioterapia, lantionpohjan fysioterapia, seniorifysioterapia, lymfaterapia ja lääkinnälliset tukisukat. Ammattitaitoiset ja iloiset fysioterapeuttimme palvelevat asiakkaitamme toimipisteellä ja teemme myös kotikäyntejä.

Yhteistyökumppaneitamme ovat yksityisten henkilöiden lisäksi, mm. lääkäri- ja työterveysasemat, sairaalat, terveyskeskukset, kela, kunnat, yritykset, alan oppilaitokset sekä urheiluseurat.

Tervetuloa!

Palvelumme


Myymme ja mittaamme Juzon, Sigvariksen ja Mediven lääkinnällisiä tukisukkia. 

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteellä on Kelan lääkinnällistä kuntoutusta sekä neurologista kuntoutusta. Teemme kotikäyntejä sekä etäterapiaa. Meille voit tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Toimipisteessä on huomioitu rollaattorilla ja pyörätuolilla liikkuvat asiakkaat ja meillä on myös esteetön kuntosali. Toimipisteen hoitolaitteita ovat mm. ultraääni, sähköhoidot (IF, TNS, Didy), Lympha Touch ja Laser.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Heli Waulu p. 050 588 3753.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteellämme on pieni ja esteetön kuntosali sekä neljä hoitohuonetta. Kuntosali on terapiakäytössä terapeutin kanssa eikä ulkopuolisilla ole mahdollisuutta harjoitteluun. Kuntosalin varustukseen kuuluu mm. kuntopyörä, jalkaprässi ja kinesis vastusharjoittelulaite.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Valkeakoski sijaitsee Koskikaran kauppakeskuksessa Valkeakoskella. Toimitilamme sijaitsevat rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Toimitiloihimme pääsee kulkemaan esteettömästi. Koskikarassa on ilmainen parkkihalli sekä parkkipaikat parkkikannella. Meille pääsee myös bussilla Kauppatorin pysäkiltä. Katso aikataulut nysse.fi >>

Maksutavat

Maksutapana paikan päällä käy pankki- ja luottokortit (Visa, MasterCard), ePassi hyvinvointi ja liikunta, Smartum hieronta ja liikunta, Eazybreak hieronta ja liikunta sekä Edenred. Muussa tapauksessa veloitamme käynnin laskulla.

Voit maksaa fysioterapia- ja hierontapalveluita E-passin hyvinvointipassilla. Smartum Pay-applikaatiolla voi maksaa hierontaa tai fysioterapiaa riippuen siitä, mitä työnantaja on applikaatiolle ladannut.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Neurologinen fysioterapia Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia
Fysioterapia Valkeakoski Fysios Valkeakoski
Fysios Valkeakoski vastaanotto ja odotus
Fysios Valkeakoski hoitohuone
Fysios Valkeakoski neurologinen kuntoutus

Julkiset kulkuyhteydet

Paikallisliikenne, Kauppatorin pysäkit. Katso aikataulut nysse.fi.

Paikoitusalueet

P-Kiekolla maksuton P-Koskikara.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

Kauppakerroksen 3. krs, odottaminen aulassa.