Fysioterapia Vantaa

Tarjoamme asiantuntevaa fysioterapiaa Vantaalla kolmessa toimipisteessä. Katso vapaat ajat ja tee varaus!

Fysioterapiaa Vantaalla

Tarjoamme laadukasta fysioterapiaa Vantaalla. Fysios Vantaan toimipisteet ovat:


Fysioterapia Vantaa

Fysios tarjoaa fysioterapiaa Vantaalla kolmessa toimipisteessä. Fysioterapeuttien lisäksi meillä sinua palvelee joukko hierojia, toimintaterapeutteja sekä lymfaterapeutteja. Fysioksen toimipisteet sijaitsevat ympäri Vantaata ja ovat helposti saavutettavissa. Fysios Vantaanportin palveluita ovat mm. fysioterapia, OMT-fysioterapianaprapatia, lymfaterapia, akupunktio sekä hieronta. Fysios Tikkurilasta ja Myyrmäestä löydät laajan valikoiman fysioterapia- ja liikuntapalveluita sekä harjoitusterapiapalvelut

Palveluitamme ovat mm.
- fysioterapia
- OMT-fysioterapia
- naprapatia
- lymfaterapia
- akupunktio
- hieronta 
- seniorifysioterapia
- lasten toimintaterapia
- lasten fysioterapia 
- traumakuntoutus 
- harjoitteluterapia


Lisää tietoa toimipisteiden palveluista löytyy toimipisteiden omilta sivuilta. Sieltä löytyy myös tarkempaa tietoa terapeuteista ja heidän osaamisestaan.

Varaa aika fysioterapiaan Vantaalla kätevästi netissä.

Fysios Vantaanportti

Elannontie 9, 01510 Vantaa Airport Hotel Bonus Inn:n tiloissa - p. 010 237 7050

Fysios Tikkurila 

Unikkotie 3 C, 01300 Vantaa - p. 010 237 700

Fysios Myyrmäki

Rajatorpantie 8, 01600 Vantaa - p. 010 237 700

Varaa aika

Fysios Vantaa - fysioterapeuttimme Vantaalla palvelevat sinua

Fysios on uusi kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Vantaan lisäksi toimimme yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on yhteensä 850 terapia-alan ammattilaista. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Vantaalle?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi. Varaa aika fysioterapiaan Vantaalle kätevästi netissä!

Tutustu Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun