Vastaanotot
  • Ma 9.00-19.00
  • Ti 10.00-19.00
  • Ke 8.00-19.00
  • To 9.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

75

EUR

Fysioterapia

45 min

75

EUR

Naprapatia

45 min

Palvelemme jälleen omissa tiloissamme Hotel Bonus Inn:issä (Elannontie 9) ma 6.7. alkaen.

Varaa aika

Toimipisteessä ei tällä hetkellä valmisteta tukipohjallisia.

Fysioterapia Vantaa Vantaanportti

Fysios Vantaanportissa tarjoamme korkeatasoista fysioterapianaprapatia ja osteopatia palveluita, asiantuntevat fysioterapeutitnaprapaatit ja osteopaatit ovat käytettävissäsi. Meillä jokainen ihminen ja hänen tilanteesa on tärkein. Siksi kaikkea toimintaamme ohjaa kolmen K:n sääntö: Kohdaten, Kuunnellen ja Konkreettisesti auttaen. 99,7% asiakkaistamme suosittelisi meitä parhaalle ystävälleen. Fysioterapia on ihmisten hoitamista. Hoidamme ihmistä, jolla on vaivoja, emme vaivoja, jotka ovat ihmisessä. Käypä hoito ei meille riitä.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito KELA-kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Maitland Naprapatia OMT Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia

Fysioterapia Vantaa Vantaanportti

Fysios Vantaanportissa tarjoamme korkeatasoista fysioterapia, naprapatia ja osteopatia palveluita, asiantuntevat fysioterapeutit, naprapaatit ja osteopaatit ovat käytettävissäsi. Meillä jokainen ihminen ja hänen tilanteesa on tärkein. Siksi kaikkea toimintaamme ohjaa kolmen K:n sääntö: Kohdaten, Kuunnellen ja Konkreettisesti auttaen. 99,7% asiakkaistamme suosittelisi meitä parhaalle ystävälleen. Fysioterapia on ihmisten hoitamista. Hoidamme ihmistä, jolla on vaivoja, emme vaivoja, jotka ovat ihmisessä. Käypä hoito ei meille riitä.


Toimipisteessä ei tällä hetkellä valmisteta tukipohjallisia.


MAKSUTAVAT

Lähetämme käynnistä asiakkaalle laskun. Paikan päällä maksaminen ei valitettavasti ole mahdollista.

Julkiset kulkuyhteydet

Useat linjat

Paikoitusalueet

Airport Hotel Bonus Inn parkkipaikka

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ovikello, raput, kerros

Ei ilm. respaan, oikealla huoneet 117 ja 118