Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

73

EUR

Fysioterapia

45 min

83

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysioterapia Vantaa Myyrmäki

Auron Myyrmäen Kuntoasema on nyt Fysios Vantaa Myyrmäki!

Fysioterapiaa ja liikuntapalveluita Myyrmäessä tarjoaa Fysios Vantaa Myyrmäki. Meiltä löydät laajan valikoiman fysioterapia- ja liikuntapalveluita. Tiloissamme on ryhmäliikuntatila ja kuntosali. Palveluidemme laadun takaavat tutkitusti vaikuttavat hoitomenetelmät ja jatkuva kouluttautuminen.

Palvelumme

Fysios Vantaa Myyrmäestä löydät laajan valikoiman fysioterapiapalveluita.

Palveluitamme Myyrmäessä ovat mm.


Alempana voit tutustua tarkemmin Myyrmäen asiantuntijoihin ja heidän osaamiseensa.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Harjoittelumahdollisuudet

Fysioterapiapalveluiden lisäksi löydät meiltä myös monipuolisia liikuntapalveluita. Tiloissamme on ryhmäliikuntatila ja kuntosali. Harjoittelusalissamme on muun muassa HUR:in laitteita, jotka soveltuvat erinomaisesti myös liikuntarajoitteisille. Tarjoamme myös monipuolisia hyvinvointia tukevia palveluja yritysten erilaisiin tarpeisiin.

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme sijaitsee aivan Myyrmäen juna- ja linja-autoaseman vieressä, lähellä kauppakeskus Myyrmannia ja vastapäätä Myyrmäen terveysasemaa. Samassa Myyrinpuhoksen kiinteistössä toimii mm. Myyrmäen Apteekki. Katso ajankohtaiset julkisen liikenteen yhteydet www.hsl.fi. Viereisellä parkkialueella ja kauppakeskuksissa on maksutonta paikoitustilaa. Invapysäköinti on Rio Granden päädyssä. Sisäänkäyntimme on esteetön.

Maksutavat

Meillä käyvät maksutapoina pankkikortti ja luottokortti (ei Diners eikä American Express). Lisäksi maksutapana käy Smartum hieronta- ja liikunta, ePassi hyvinvointi ja liikunta, Edenred liikunta sekä Eazybreak hieronta ja liikunta.


Tutustu muihin toimipisteisiimme Vantaalla >>

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lasten toimintaterapia Lymfaterapia NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia OMT Purentavaivan hoito SI-terapeutti Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Toimintaterapia Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Julkiset kulkuyhteydet

Toimipisteemme sijaitsee aivan Myyrmäen juna- ja linja-autoaseman vieressä. Katso www.hsl.fi

Paikoitusalueet

Maksuton pysäköinti viereisellä pysäköintialueella ja kauppakeskuksissa.

Esteettömyys

Kyllä.

Inva-WC

Kyllä.

Hissi

Kyllä.

Ovikello, raput, kerros

3. kerros, jonne pääsee portaita pitkin sekä hissillä. Ovikello on ylhäällä ovessa.