Vastaanotot
  • Ma-Ke 8.00-20.00
  • To-Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

73

EUR

Fysioterapia

45 min

83

EUR

Fysioterapia

60 min

Kuntosalimme pysyvät vielä toistaiseksi kiinni, mutta 30 min ennen fysioterapia-aikaa kuntosalille voi tulla lämmittelemään.

Fysioterapia Vantaa Myyrmäki

Fysioterapiaa Myyrmäessä tarjoaa Fysios Vantaa Myyrmäki. Toimipisteemme erityisosaamista on tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia ja toimintaterapia. Meiltä saa myös mm. ammattitaitoista OMT-fysioterapiaa, alaraajafysioterapiaa, lasten fysioterapiaa, äitiysfysioterapiaa, lymfaterapiaa ja hierontaa.

Tiloissamme on ryhmäliikuntatila ja kuntosali, jossa on mm. HUR:in laitteita, jotka soveltuvat erinomaisesti myös liikuntarajoitteisille. Palveluidemme laadun takaavat tutkitusti vaikuttavat hoitomenetelmät ja jatkuva kouluttautuminen. Teemme myös kotikäyntejä.

Palvelumme


Alempana voit tutustua tarkemmin Myyrmäen asiantuntijoihin ja heidän osaamiseensa.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteessä on huomioitu ikääntyneet asiakkaat sekä lasten toimintaterapia asiakkaat. Meillä on myös monipuolinen ja esteetön kuntosali, jossa on mm. HUR:in laitteita, jotka soveltuvat erinomaisesti myös liikuntarajoitteisille.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin Antti Mässeliin 050 4714413 tai fysioterapeutti Ulla Iskulehtoon 044 5858805.

Harjoittelumahdollisuudet

Fysioterapiapalveluiden lisäksi löydät meiltä myös monipuolisia liikuntapalveluita. Tiloissamme on esteetön kuntosali. Salillamme on muun muassa HUR:in laitteita, jotka soveltuvat erinomaisesti myös liikuntarajoitteisille.

Harjoitella voi itsenäisesti, terapeutin kanssa tai ryhmässä, kuten ikääntyneiden kuntosaliryhmässä. Tarjoamme myös monipuolisia hyvinvointia tukevia palveluja yritysten erilaisiin tarpeisiin.

Huom: Kuntosalimme pysyvät vielä toistaiseksi kiinni, mutta 30 min ennen fysioterapia-aikaa kuntosalille voi tulla lämmittelemään.

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme sijaitsee Virtatalolla, lähellä kauppakeskus Myyrmannia. Sisäänkäyntimme on vastapäätä Myyrmannin kauppakeskuksen Burger Kingiä (ei Virtatalon pääsisäänkäynti).

Myyrmäen juna-aseman laiturialueelle meiltä on matkaa noin 250 metriä. Iskostien bussiasema on toimipisteemme sisääntulon kohdalla. Katso ajankohtaiset julkisen liikenteen yhteydet www.hsl.fi.

Viereisellä parkkialueella (alaparkki, katso yst. kartta alempaa tältä sivulta) on tunti maksutonta parkkiaikaa. Fysioksen asiakkaat saavat aulamme kautta ilmaista lisäaikaa parkkeeraukseen alaparkkiin. Myyrmannin kauppakeskuksissa on kaksi tuntia maksutonta paikoitustilaa.

Inva-pysäköinti on alaparkissa. Alaparkista kulkiessa pääset loivalle ja pitkälle rampille. Sisäänkäyntimme on esteetön. Myyrmannin päädystä meille tulee myös portaat. Varattua aikaa voi odottaa aulassa ja terapeutti kutsuu ajan alkaessa vastaanotolle.

Maksutavat

Meillä käyvät maksutapoina pankkikortti ja luottokortti (Visa, Mastercard) sekä lasku. Lisäksi maksutapana käy Smartum mobiilimaksut hieronta ja liikunta, ePassi hyvinvointi ja liikunta, Edenred liikunta sekä Eazybreak hieronta ja liikunta.


Tutustu muihin toimipisteisiimme Vantaalla >>

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lasten toimintaterapia Lymfaterapia NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia Neurotrack lantionpohjan tutkimus OMT Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Toimintaterapia Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Näin saavut Fysios Myyrmäkeen


Fysios Vantaa Myyrmäki kartalla

Fysios Vantaa Myyrmäki kartta

Toimitilamme sijaitsee Virtatalossa vastapäätä Myyrmannin kauppakeskuksen Burger Kingiä (ei Virtatalon pääsisäänkäynti).

Karttaan merkatussa alaparkissa on tunnin pysäköinti ja Myyrmannissa kahden tunnin pysäköinti. Alaparkkiin Fysioksen asiakkaat saavat nyt lisäaikaa pysäköintiin soittamalla vahtimestarille aulamme kautta ja myöhemmin uuden sisäänkäynnin kautta.

Meiltä on matkaa Myyrmäen asemalaiturille 250 metriä.

Fysios Vantaa Myyrmäki Virtatalo
Fysios Vantaa Myyrmäki liuska
Fysios Vantaa Myyrmäki tules-huone
Fysios Vantaa Myyrmäki sali

Salillamme on mm. HUR:in laitteita, jotka soveltuvat erinomaisesti myös neurologiseen kuntoutukseen ja liikuntarajoitteisille.

BLOGI: Yksilölliset pohjalliset - yksilöllistä apua jalan kipuihin

Yksilöllisiä pohjallisia voidaan käyttää vähentämään jalkojen kipuja, tasaamaan jalkaan kohdistuvaa painetta sekä lisäämään jalkineen käyttömukavuutta.

Alaraajafysioterapiassa tai jalkaterapiassa tehdään asiakkaalle alaraajojen tutkimus, jonka perusteella edetään yksilöllisesti. Esimerkiksi kävelyn ja juoksun analysointi on tärkeässä roolissa sekä yksilöllisen harjoitusohjelman laatimisessa että pohjallistarpeen arvioinnissa. Lisäksi terapeutti voi antaa ohjausta jalkineiden valintaan.

Lue alaraajafysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeuttimme Antti Mässelin kirjoitus yksilöllisistä pohjallisista Fysioksen blogista täältä >>

Julkiset kulkuyhteydet

Toimipisteemme sijaitsee aivan Myyrmäen juna- ja linja-autoaseman lähellä. Katso www.hsl.fi

Paikoitusalueet

Maksuton pysäköinti viereisellä pysäköintialueella ja kauppakeskuksissa.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Katutasolla, mutta ulko-oven edustalla rappuset. Parkkipaikalta tullessa on hyvin loiva ja pitkä ramppi toimipisteelle.