Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

73

EUR

Fysioterapia

45 min

83

EUR

Fysioterapia

60 min

Olemme muuttaneet!

Fysios Vantaa Myyrmäki on muuttanut uusiin tiloihin 1.3.2021 alkaen. Uusi osoitteemme on Rajatorpantie 8, 01600 Vantaa (Myyrmäen Virtatalo). Tervetuloa!

Fysioterapia Vantaa Myyrmäki

Auron Myyrmäen Kuntoasema on nyt Fysios Vantaa Myyrmäki!

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin 1.3.2021 alkaen. Uusi osoitteemme on Rajatorpantie 8, 01600 Vantaa (Myyrmäen Virtatalo).

Fysioterapiaa ja liikuntapalveluita Myyrmäessä tarjoaa Fysios Vantaa Myyrmäki. Meiltä löydät laajan valikoiman fysioterapia- ja liikuntapalveluita. Tiloissamme on ryhmäliikuntatila ja kuntosali. Palveluidemme laadun takaavat tutkitusti vaikuttavat hoitomenetelmät ja jatkuva kouluttautuminen.

Palvelumme

Fysios Vantaa Myyrmäestä löydät laajan valikoiman fysioterapiapalveluita.

Palveluitamme Myyrmäessä ovat mm.


Alempana voit tutustua tarkemmin Myyrmäen asiantuntijoihin ja heidän osaamiseensa.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Harjoittelumahdollisuudet

Fysioterapiapalveluiden lisäksi löydät meiltä myös monipuolisia liikuntapalveluita. Tiloissamme on kuntosali. Salillamme on muun muassa HUR:in laitteita, jotka soveltuvat erinomaisesti myös liikuntarajoitteisille. Tarjoamme myös monipuolisia hyvinvointia tukevia palveluja yritysten erilaisiin tarpeisiin.

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme sijaitsee Virtatalolla, lähellä kauppakeskus Myyrmannia. Sisäänkäyntimme on vastapäätä Myyrmannin kauppakeskuksen Burger Kingiä (ei Virtatalon pääsisäänkäynti).

Myyrmäen juna-aseman laiturialueelle meiltä on matkaa noin 250 metriä. Katso ajankohtaiset julkisen liikenteen yhteydet www.hsl.fi. Viereisellä parkkialueella (alaparkki, katso yst. kartta alempaa tältä sivulta) on tunti maksutonta parkkiaikaa. Fysioksen asiakkaat saavat aulamme kautta ilmaista lisäaikaa parkkeeraukseen alaparkkiin. Myyrmannin kauppakeskuksissa on kaksi tuntia maksutonta paikoitustilaa. Inva-pysäköinti on alaparkissa. Alaparkista kulkiessa pääset loivalle ja pitkälle rampille. Sisäänkäyntimme on esteetön. Myyrmannin päädystä meille tulee myös portaat.

Maksutavat

Meillä käyvät maksutapoina pankkikortti ja luottokortti (ei Diners eikä American Express). Lisäksi maksutapana käy Smartum hieronta- ja liikunta, ePassi hyvinvointi ja liikunta, Edenred liikunta sekä Eazybreak hieronta ja liikunta.


Tutustu muihin toimipisteisiimme Vantaalla >>

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lasten toimintaterapia Lymfaterapia NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia OMT Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Toimintaterapia Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia neurotrack lantionpohjan tutkimus Äitiysfysioterapia

Fysios Vantaa Myyrmäki kartalla

Fysios Vantaa Myyrmäki kartta

Toimitilamme sijaitsee Virtatalossa vastapäätä Myyrmannin kauppakeskuksen Burger Kingiä (ei Virtatalon pääsisäänkäynti).

Karttaan merkatussa alaparkissa on tunnin pysäköinti ja Myyrmannissa kahden tunnin pysäköinti. Alaparkkiin Fysioksen asiakkaat saavat nyt lisäaikaa pysäköintiin soittamalla vahtimestarille aulamme kautta ja myöhemmin uuden sisäänkäynnin kautta.

Meiltä on matkaa Myyrmäen asemalaiturille 250 metriä.

Fysios Vantaa Myyrmäki kuntosali

Salillamme on mm. HUR:in laitteita, jotka soveltuvat erinomaisesti myös neurologiseen kuntoutukseen ja liikuntarajoitteisille.

BLOGI: Yksilölliset pohjalliset - yksilöllistä apua jalan kipuihin

Yksilöllisiä pohjallisia voidaan käyttää vähentämään jalkojen kipuja, tasaamaan jalkaan kohdistuvaa painetta sekä lisäämään jalkineen käyttömukavuutta.

Alaraajafysioterapiassa tai jalkaterapiassa tehdään asiakkaalle alaraajojen tutkimus, jonka perusteella edetään yksilöllisesti. Esimerkiksi kävelyn ja juoksun analysointi on tärkeässä roolissa sekä yksilöllisen harjoitusohjelman laatimisessa että pohjallistarpeen arvioinnissa. Lisäksi terapeutti voi antaa ohjausta jalkineiden valintaan.

Lue alaraajafysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeuttimme Antti Mässelin kirjoitus yksilöllisistä pohjallisista Fysioksen blogista täältä >>

Julkiset kulkuyhteydet

Toimipisteemme sijaitsee aivan Myyrmäen juna- ja linja-autoaseman lähellä. Katso www.hsl.fi

Paikoitusalueet

Maksuton pysäköinti viereisellä pysäköintialueella ja kauppakeskuksissa.

Esteettömyys

Kyllä.

Inva-WC

Kyllä.

Hissi

Ei.

Ovikello, raput, kerros

Katutasolla, mutta ulko-oven edustalla rappuset. Parkkipaikalta tullessa on hyvin loiva ja pitkä ramppi toimipisteelle.