Fysios Mehiläinen Vantaa Myyrmäki

Myyrmäen Virtatalo

Rajatorpantie 8

01600 Vantaa

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma 8.00-20.00
  • Ti 8.00-19.00
  • Ke 8.00-20.00
  • To 8.00-19.00
  • Pe 8.00-16.00

Fysios Mehiläinen Vantaa Myyrmäki on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Vantaa Myyrmäki

Fysioterapiaa Myyrmäessä tarjoaa Fysios Mehiläinen Vantaa Myyrmäki. Toimipisteemme erityisosaamista on tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia ja toimintaterapia. Meiltä saa myös mm. ammattitaitoista OMT-fysioterapiaa, alaraajafysioterapiaa, lasten fysioterapiaa, äitiysfysioterapiaa, lymfaterapiaa, jalkaterapiaa ja hierontaa.

Palveluidemme laadun takaavat tutkitusti vaikuttavat hoitomenetelmät ja jatkuva kouluttautuminen. Tutustua tarkemmin Myyrmäen asiantuntijoihin ja heidän osaamiseensa.

Toimipisteessä on huomioitu ikääntyneet asiakkaat sekä lasten toimintaterapia asiakkaat. Meillä on myös monipuolinen ja esteetön kuntosali, jossa on mm. HUR:in laitteita, jotka soveltuvat erinomaisesti myös liikuntarajoitteisille.

LiteGait-laitteen avulla voidaan toteuttaa painokevennettyä harjoittelua turvallisesti ja monipuolisesti. Laite soveltuu erinomaisesti liikuntarajoitteisille. Juoksumaton avulla voimme puolestaan toteuttaa kävelyn ja juoksun analysointia entistäkin monipuolisemmin.

Teemme myös kotikäyntejä.

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Antti Mässeli, p. 050 4714413 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Fysioterapiapalveluiden lisäksi löydät meiltä myös monipuolisia liikuntapalveluita. Tiloissamme on esteetön kuntosali. Salillamme on muun muassa HUR:in laitteita, jotka soveltuvat erinomaisesti myös liikuntarajoitteisille.

Harjoitella voi itsenäisesti, terapeutin kanssa tai ryhmässä, kuten ikääntyneiden kuntosaliryhmässä. Tarjoamme myös monipuolisia hyvinvointia tukevia palveluja yritysten erilaisiin tarpeisiin.

Fysios Mehiläinen Myyrmäen asiakkaat suosittelevat

Kokemuksia Fysios Mehiläinen Vantaa Myyrmäki

Vasaravarpaan kuntoutus leikkauksen jälkeen

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän