Vastaanotot
  • Ma-Pe 8.00-20.00
  • La 9.00-14.00
Terapeuttia

0

73

EUR

Fysioterapia

45 min

83

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysios Vantaa Porttipuiston toimipiste suljetaan 11.4.

Keskitämme toimintojamme Vantaalla ja suljemme Porttipuiston toimipisteen. Porttipuiston fysioterapeutti Suvi Viisteensaari jatkaa vastaanottoa Fysios Vantaa Tikkurilan toimipisteellä. Lähimmät toimipisteemme ovat jatkossa Fysios Vantaa Tikkurila ja Fysios Helsinki Puistola. Tervetuloa!

Fysioterapia Vantaa Porttipuisto

Auron Porttipuisto on Fysios Vantaa Porttipuisto!

Huom! Fysios Vantaa Porttipuiston toimipiste suljetaan 11.4. Fysioterapeutti Suvi Viisteensaari jatkaa vastaanottoa Fysios Vantaa Tikkurilan toimipisteellä.

Fysios Porttipuisto tarjoaa monipuolista fysioterapiaa Vantaalla. Porttipuistosta löydät laajan valikoiman fysioterapia, hieronta- ja personal training- palveluita. Ole.fit Porttipuisto tarjoaa loistavat puitteet aktiiviharjoitteluun. Tarjoamme myös monipuolisia hyvinvointia tukevia palveluja yritysten erilaisiin tarpeisiin.

Palvelumme

Palveluihimme kuuluu fysioterapian lisäksi mm. 


Harjoittelumahdollisuudet

Porttipuisto sijaitsee kuntokeskus Ole.Fitin yhteydessä ja harjoitella voi ohjatusti terapeutin kanssa tai ostaa kortin salille. Myös Personal trainer -palvelut ovat saatavilla. Ole.Fitin puolella on liikuntaryhmiä.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Porttipuisto toimii Ole.Fit -kuntosalin tiloissa lähellä Vantaan Ikeaa Porttipuiston alueella, Padelin ja kierrätyskeskuksen vieressä. Ilmaista pysäköintitilaa löytyy kuntosalin välittömästä läheisyydestä. Meille pääsee myös julkisella liikenteellä mm. bussilinja 553 tulee ihan viereen. Katso tarkemmat tiedot www.hsl.fi.

Maksutavat

Meillä käyvät seuraavat maksutavat: pankkikortti, luottokortti sekä lasku. Lisäksi maksutavaksi käyvät Smartum, ePassi, Eazybreak, Edenred; sporttipuolella käy liikunta- ja valmennuspalveluihin ja hyvinvointipuolella mm. hierontaan.

Tervetuloa!


Tutustu muihin toimipisteisiimme Vantaalla >>

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Askeltutkimus Etäterapia Harjoitteluterapia Hieronta Kuntotestaus Personal training Tukipohjalliset Urheilufysioterapia

Julkiset kulkuyhteydet

Fysios Porttipuisto sijaitsee Ikean vieressä, mm. bussilinja 553 tulee ihan viereen. Katso tarkemmat tiedot www.hsl.fi/

Paikoitusalueet

Ilmainen pysäköinti toimipisteen läheisyydessä.

Esteettömyys

Ulko-oven avaukseen täytyy soittaa sisältä apua, muuten toimipiste on esteetön.

Inva-WC

Kyllä.

Hissi

Katutasossa.

Ovikello, raput, kerros

Olemme Oe.Fit -kuntosalin tiloissa katutasossa. Ulko-oven ollessa kiinni soitetaan oven vieressä olevaan numeroon.