Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

73

EUR

Fysioterapia

45 min

83

EUR

Fysioterapia

60 min

Huom! Toimipiste sijaitsee Tikkurin ostoskeskuksessa, mutta käynti toimipisteelle on ulkokautta (oma sisäänkäynti on Sokos Hotel Vantaan puoleisessa kulmassa).

Kuntosalimme pysyvät vielä toistaiseksi kiinni, mutta 30 min ennen fysioterapia-aikaa kuntosalille voi tulla lämmittelemään.

Fysioterapia Vantaa Tikkurila

Fysios Tikkurilasta löydät laajan valikoiman fysioterapia- ja liikuntapalveluita. Palveluidemme laadun takaavat tutkitusti vaikuttavat hoitomenetelmät ja jatkuva kouluttautuminen.

Palvelumme

Fysios Tikkurila tarjoaa laajan valikoiman fysioterapia- ja liikuntapalveluita.

Muita palveluitamme Tikkurilassa ovat mm.


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Harjoittelumahdollisuudet

Tiloissamme on ryhmäliikuntatila ja pieni kuntosali. Fysios Tikkurilan kuntosalilla on kattavasti välineitä ja harjoituslaitteita kuntoutumisesi edistämiseksi. Kuntosalia käytetään monen asiakkaan kohdalla osana kuntoutusta. Tikkurilassa työskentelee terapeutteja, joilla on lisäksi personal trainer koulutus. Tarjoamme myös monipuolisia hyvinvointia tukevia palveluja yritysten erilaisiin tarpeisiin.

Kuntosalilla on mahdollista treenata ohjatusti terapeutin kanssa tai itsenäisesti. Myynnissä on esim. ohjauspaketteja, jossa on yhden kerran terapeutti ohjaamassa ja auttamassa, jonka jälkeen itsenäistä treenausta. Myynnissä on myös esim. 10 kerran kuntosalikortteja.

Huom: Kuntosalimme pysyvät vielä toistaiseksi kiinni, mutta 30 min ennen fysioterapia-aikaa kuntosalille voi tulla lämmittelemään.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Tikkurilan löytää Unikkotien päästä, liikenneympyrän vierestä. Fysios Tikkurila sijaitsee Tikkurin kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Sisäänkäynti C-rappuun tapahtuu kiinteistön liikenneympyrän kohdalla olevasta kulmasta, omasta ovesta, ei kauppakeskuksen kautta. Tikkurilan juna-asema sekä linja-auto terminaali ovat aivan vieressä. Katso ajankohtaiset tiedot www.hsl.fi. Maksullista paikoitusta löytyy Kauppakeskus Tikkurista.

Vastaanotolle pääsee kätevästi katutasolta yhden kerroksen ylöspäin rappuset tai hissillä ja ovet aukeavat sähköisesti, niin alhaalla katutasolla kuin 2. kerroksessa vastaanotollemme. Alaovi on auki aina vastaanottomme ollessa auki. Yläoven ollessa lukittu, löydät näkyvän ovikellon ja terapeutti tulee avaamaan oven.

Maksutavat

Luotto-/pankkikortti, lasku, lahjakortit sekä e-passi, edenred ja smartum. Varmista omalta terapeutilta maksutavan sopivuus käytettäviin palveluihin.


Fysioterapiaa Vantaalla. Tutustu muihin toimipisteisiimme Vantaalla >>

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten toimintaterapia Lymfaterapia Mulligan Concept Neurologinen fysioterapia OMT Osteopatia Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Toimintaterapia Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia neurotrack lantionpohjan tutkimus Äitiysfysioterapia
Fysios Tikkurila kuntosali

Julkiset kulkuyhteydet

Tikkurilan juna-asema ja linja-auto terminaali ovat vieressä, seuraavassa korttelissa. Juna-laitureilta pääsee alikulkutunnelia pitkin kätevästi esteettömästi suoraan alaovellemme. Katso www.hsl.fi/

Paikoitusalueet

Viereisen hotellin edustalla, liikenneympyrän toisella puolella muutamia kiekollisia parkkipaikkoja. Tikkuri-kauppakeskuksessa oma pysäköintihalli, jossa ensimmäinen tunti on maksuton.

Esteettömyys

Esteettömyytemme on Kelan vaatimalla tasolla. Inva-WC (jossa hälytysnapit), esteetön kulku vastaanotollemme ja esteetön kulku vastaanottomme kaikissa tiloissa.

Inva-WC

Kyllä.

Hissi

Kyllä.

Ovikello, raput, kerros

Vastaanotolle pääsee kätevästi katutasolta yhden kerroksen ylöspäin rappuset tai hissillä ja ovet aukeavat sähköisesti, niin alhaalla katutasolla kuin 2. kerroksessa vastaanotollemme. Alaovi on auki aina vastaanottomme ollessa auki. Yläoven ollessa lukittu, löydät näkyvän ovikellon ja terapeutti tulee avaamaan oven.