Vastaanotot
  • Olemme auki sopimuksen mukaan.
  • Ma-To 8.00-19.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

75

EUR

Fysioterapia

45 min

87

EUR

Fysioterapia

60 min

Huom! Toimipiste sijaitsee Tikkurin ostoskeskuksessa, mutta käynti toimipisteelle on ulkokautta (oma sisäänkäynti on Sokos Hotel Vantaan puoleisessa kulmassa).

Kuntosalimme pysyvät vielä toistaiseksi kiinni.

Fysioterapia Vantaa Tikkurila

Fysios Tikkurila sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä, pääset meille helposti julkisilla ja taksit taas saavat ajaa suoraan oven eteen. Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista fysioterapiaa (tules- ja neurologinen), allasterapiaa sekä lasten toimintaterapiaa. Lisäksi meiltä löytyy lymfaterapeutti, OMT fysioterapeutti ja osteopaatti.

Terapeuttimme ottavat asiakkaita vastaan vastaanotolla sekä tekevät myös kotikäyntejä. Meiltä löytyy hyvät tilat fysioterapian ja lasten toimintaterapian toteuttamiseen, esim. liikunta- ja kuntosali. Toimipisteemme vahvuuksia ovat lasten toimintaterapian toteuttaminen, ratsastusterapia sekä neurologinen fysioterapia.

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteessä toteutuu Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen lasten toimintaterapiaa. Tilat ja toimintaterapiatilat ovat erityisesti suunniteltu lasten kuntoutukseen.

Kela voi olla suoraan yhteydessä toteuttaviin terapeutteihin. Näin selviää helpoiten, onko asiakaspaikkoja vapaana ja onko meillä sopivaa terapeuttia kyseiselle asiakkaalle. Tarvittaessa voi olla yhteydessä toimipisteen palveluvastaavaan.

Harjoittelumahdollisuudet

Liikuntasalimme on monipuolinen ja tilava esim. kävelyharjoituksiin, toiminnallisiin harjoituksiin tai lasten toimintaterapian toteuttamiseen. Kuntosalimme soveltuu kuntouttavaan harjoitteluun ja fysioterapian toteuttamiseen. Kuntosalillamme on HUR paineilmavastuksella toimivia laitteita. Toimipisteellämme on käytössä mm. lymfa touch ja motomed.

Kuntosalimme on pääosin tarkoitettu terapeutin kanssa harjoittelemiseen ja kuntoutuksen toteuttamiseen. Sali on täysin esteetön. Laitteita on monipuolisesti (pääpiirteittäin tutut kuntosalilaitteet sekä esim. vapaat painot). Tällä hetkellä ei itsenäistä harjoittelua salilla, ilman erityissopimusta (esim. kuuluu kuntoutukseen).

Huom: Kuntosalimme pysyvät vielä toistaiseksi kiinni.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Tikkurilan löytää Unikkotien päästä, liikenneympyrän vierestä. Fysios Tikkurila sijaitsee Tikkurin kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja taksit taas saavat ajaa suoraan oven eteen. Sisäänkäynti C-rappuun tapahtuu kiinteistön liikenneympyrän kohdalla olevasta kulmasta, omasta ovesta, ei kauppakeskuksen kautta.

Tikkurilan juna-asema sekä linja-autoterminaali ovat aivan vieressä, n. 200 metrin päässä. Katso ajankohtaiset tiedot www.hsl.fi. Tikkuri kauppakeskuksen pysäköintihallissa ensimmäinen pysäköintitunti on ilmainen, muutoin maksullinen. Liikenneympyrän toisella puolella kiekkoparkki 1h.

Vastaanotolle pääsee kätevästi katutasolta yhden kerroksen ylöspäin rappuset tai hissillä ja ovet aukeavat sähköisesti, niin alhaalla katutasolla kuin 2. kerroksessa vastaanotollemme. Alaovi on auki aina vastaanottomme ollessa auki. Yläoven ollessa lukittu, soita ovikelloa ja terapeutti tulee avaamaan oven. Muutoin asiakkaat voivat odottaa aulassa terapian alkamista.

Maksutavat

Lasku, Edenred, Smartum ja e-passi. Varmista omalta terapeutilta maksutavan sopivuus käytettäviin palveluihin. Palveluneuvojan ollessa paikalla, voi maksaa myös pankki- ja luottokortilla. Suosimme sähköpostilaskua.


Fysioterapia Vantaa. Tutustu muihin toimipisteisiimme Vantaalla.

Tutustu

Fysios Tikkurila kuntosali

Julkiset kulkuyhteydet

Tikkurilan juna-asema ja linja-auto terminaali ovat vieressä, seuraavassa korttelissa n. 200 m päässä. Juna-laitureilta pääsee alikulkutunnelia pitkin kätevästi esteettömästi suoraan alaovellemme. Katso www.hsl.fi/

Paikoitusalueet

Viereisen hotellin edustalla, liikenneympyrän toisella puolella muutamia kiekollisia parkkipaikkoja. Tikkuri-kauppakeskuksessa oma pysäköintihalli, jossa ensimmäinen tunti on maksuton.

Esteettömyys

Esteettömyytemme on Kelan vaatimalla tasolla. Inva-WC (jossa hälytysnapit), esteetön kulku vastaanotollemme ja esteetön kulku vastaanottomme kaikissa tiloissa.

Inva-WC

Kyllä.

Hissi

Kyllä.

Ovikello, raput, kerros

Vastaanotolle pääsee kätevästi katutasolta yhden kerroksen ylöspäin rappuset tai hissillä ja ovet aukeavat sähköisesti, niin alhaalla katutasolla kuin 2. kerroksessa vastaanotollemme. Alaovi on auki aina vastaanottomme ollessa auki. Yläoven ollessa lukittu, soita ovikelloa ja terapeutti tulee avaamaan oven.