Fysios Mehiläinen Vantaa Tikkurila

2. krs, oma sisäänkäynti

Unikkotie 3 C

01300 Vantaa

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Olemme auki sopimuksen mukaan.
  • Ma-To 8.00-19.00
  • Pe 8.00-16.00

Fysios Mehiläinen Vantaa Tikkurila on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Vantaa Tikkurila

Fysioterapiaa Tikkurilassa tarjoaa Fysios Mehiläinen Vantaa Tikkurila. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Pääset meille helposti julkisilla ja taksit taas saavat ajaa suoraan oven eteen.

Toimipisteemme vahvuuksia ovat monipuolinen osaaminen tule-terapiassa, neurologinen fysioterapia, lasten toimintaterapian toteuttaminen sekä ratsastusterapia. Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista fysioterapiaa (tules- ja neurologinen), allasterapiaa, lasten toimintaterapiaa sekä jalkaterapiaa. Meiltä löytyy lymfaterapeutti, OMT-fysioterapeuttiosteopaatti ja jalkaterapeutti.

Terapeuttimme ottavat asiakkaita vastaan vastaanotolla sekä tekevät myös kotikäyntejä. Meiltä löytyy hyvät tilat fysioterapian ja lasten toimintaterapian toteuttamiseen, esim. liikunta- ja kuntosali.

Huom: LPG-hoitolaite löytyy vain Fysios Mehiläinen Espoo Leppävaarasta. Tikkurilassa meillä on ainoastaan matkalaite, joka soveltuu hyvin pienen alueen hoitoon.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteessä toteutuu Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen lasten toimintaterapiaa. Tilat ja toimintaterapiatilat ovat erityisesti suunniteltu lasten kuntoutukseen.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Satu Ranta, p. 050 473 2897 tai [email protected].

Uudet toimintaterapia-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan toimintaterapeuttiin: Riina Torniainen, p. 040 841 5840 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Liikuntasalimme on monipuolinen ja tilava esim. kävelyharjoituksiin, toiminnallisiin harjoituksiin tai lasten toimintaterapian toteuttamiseen. Kuntosalimme soveltuu kuntouttavaan harjoitteluun ja fysioterapian toteuttamiseen. Kuntosalillamme on HUR paineilmavastuksella toimivia laitteita. Toimipisteellämme on käytössä mm. lymfa touch ja motomed.

Kuntosalimme on pääosin tarkoitettu terapeutin kanssa harjoittelemiseen ja kuntoutuksen toteuttamiseen. Sali on täysin esteetön. Laitteita on monipuolisesti (pääpiirteittäin tutut kuntosalilaitteet sekä esim. vapaat painot). Tällä hetkellä ei itsenäistä harjoittelua salilla, ilman erityissopimusta (esim. kuuluu kuntoutukseen).

Lue fysioterapeuttimme blogi

Kokemuksia Fysios Mehiläinen Vantaa Tikkurila

Äitiysfysioterapia

"Olen käyttänyt useita terapeutteja teillä ja kaikki hyviä osaavia ja taitavia. Erityismaininta Ulaska & Metsärinne!"

"Ihan superia asiakaspalvelua ja ammattitaitoa Tikkurilan Fysios-pisteellä (fyssarina toimi Miia Lindholm), jäi todella hyvä fiilis ja sain hyviä ohjeita. Voisin suositella Fysiosin palveluja lämpimästi ihan kenelle tahansa. :-)"

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän