Fysios Vantaa Tikkurila

2. krs, oma sisäänkäynti

Unikkotie 3 C

01300 Vantaa

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Olemme auki sopimuksen mukaan.
  • Ma-To 8.00-19.00
  • Pe 8.00-16.00

Asiakaspalvelija paikalla

  • Parillisten viikkojen Ti ja To 7.45-15.45
  • Parittomien viikkojen Ma, Ke ja Pe 7.45-15.45

Fysioterapia Vantaa Tikkurila

Fysioterapiaa Tikkurilassa tarjoaa Fysios Vantaa Tikkurila. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä, pääset meille helposti julkisilla ja taksit taas saavat ajaa suoraan oven eteen. Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista fysioterapiaa (tules- ja neurologinen), allasterapiaa sekä lasten toimintaterapiaa. Lisäksi meiltä löytyy lymfaterapeutti, OMT-fysioterapeutti ja osteopaatti.

Terapeuttimme ottavat asiakkaita vastaan vastaanotolla sekä tekevät myös kotikäyntejä. Meiltä löytyy hyvät tilat fysioterapian ja lasten toimintaterapian toteuttamiseen, esim. liikunta- ja kuntosali. Toimipisteemme vahvuuksia ovat lasten toimintaterapian toteuttaminen, ratsastusterapia sekä neurologinen fysioterapia.

Huom: LPG-hoitolaite löytyy vain Fysios Leppävaarasta. Tikkurilassa meillä on ainoastaan matkalaite, joka soveltuu hyvin pienen alueen hoitoon.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Toimipisteessä toteutuu Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen lasten toimintaterapiaa. Tilat ja toimintaterapiatilat ovat erityisesti suunniteltu lasten kuntoutukseen.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen toimipisteen vastaavaan fysioterapeuttiin Satu Rantaan, 050 473 2897 tai fysioterapeutti Julia Nikkolaan 044 2826 763.

Harjoittelumahdollisuudet

Liikuntasalimme on monipuolinen ja tilava esim. kävelyharjoituksiin, toiminnallisiin harjoituksiin tai lasten toimintaterapian toteuttamiseen. Kuntosalimme soveltuu kuntouttavaan harjoitteluun ja fysioterapian toteuttamiseen. Kuntosalillamme on HUR paineilmavastuksella toimivia laitteita. Toimipisteellämme on käytössä mm. lymfa touch ja motomed.

Kuntosalimme on pääosin tarkoitettu terapeutin kanssa harjoittelemiseen ja kuntoutuksen toteuttamiseen. Sali on täysin esteetön. Laitteita on monipuolisesti (pääpiirteittäin tutut kuntosalilaitteet sekä esim. vapaat painot). Tällä hetkellä ei itsenäistä harjoittelua salilla, ilman erityissopimusta (esim. kuuluu kuntoutukseen).

Lue fysioterapeuttimme blogi

Kokemuksia Fysios Vantaa Tikkurila

Äitiysfysioterapia

"Olen käyttänyt useita terapeutteja teillä ja kaikki hyviä osaavia ja taitavia. Erityismaininta Ulaska & Metsärinne!"

"Ihan superia asiakaspalvelua ja ammattitaitoa Tikkurilan Fysios-pisteellä (fyssarina toimi Miia Lindholm), jäi todella hyvä fiilis ja sain hyviä ohjeita. Voisin suositella Fysiosin palveluja lämpimästi ihan kenelle tahansa. :-)"

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän