Vastaanotot
  • Ma 9.00-19.00
  • Ti 10.00-19.00
  • Ke 8.00-19.00
  • To 9.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

78

EUR

Fysioterapia

45 min

78

EUR

Naprapatia

45 min

Fysioterapia Vantaa Vantaanportti

Fysios Vantaanportissa tarjoamme korkeatasoista fysioterapiaa ja naprapatiaa. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan. Meillä on alueen laajimmat palvelut. Palveluihimme kuuluvat mm. OMT-fysioterapianaprapatia, osteopatia, akupunktio, hieronta ja lymfaterapia. Erittäin kokeneet ja asiantuntevat fysioterapeuttimme ja naprapaattimme ovat apunasi.

Meillä jokainen ihminen ja hänen tilanteensa on tärkein. Fysioterapia on ihmisten hoitamista. Hoidamme ihmistä, jolla on vaivoja, emme vaivoja, jotka ovat ihmisessä. Meille voit tulla myös ilman lähetettä. Teemme myös kotikäyntejä.

Paikallisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Helsingin kaupungin työterveys, Aava, Enerkemi sekä HOK (Elanto).

Palvelumme


Toimipisteessä ei tällä hetkellä valmisteta tukipohjallisia.

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme sijaitsee Skyline Airport Hotelin tiloissa Vantaalla hyvin lähellä kauppakeskus Jumboa. Maksullisia parkkipaikkoja Airport Hotel Bonus Inn parkkipaikalla. Tikkurilan ja Helsingin rautatieasemilta pääset linja-autoilla kätevästi hotellin viereisille lähipysäkeille. Lähin bussipysäkki on Lautamiehentie. Katso ajankohtaiset tiedot www.hsl.fi.

Vastaanottoon ei tarvitse ilmoittautua. Huoneet 117 ja 118 ovat oikealla.

Maksutavat

Lähetämme käynnistä asiakkaalle laskun. Maksutapoina käyvät myös Eazybreak hieronta ja ePassi hyvinvointi. Paikan päällä maksaminen ei valitettavasti ole mahdollista.

Fysioterapia Vantaa. Tutustu muihin toimipisteisiimme Vantaalla.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Dry needling ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kela yksilöpsykoterapia Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Long COVID kuntoutus Maitland Naprapatia Neurologinen fysioterapia OMT Osteopatia Personal training Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia
Fysios Vantaanportti
Fysios Vantaanportti sisäänkäynti
Fysios Vantaanportti hoitohuone

Julkiset kulkuyhteydet

Useat linjat, lähin bussipysäkki Lautamiehentie. Katso www.hsl.fi

Paikoitusalueet

Maksullinen Airport Hotel Bonus Inn parkkipaikka.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Ei ilmoittautumista respaan, oikealla huoneet 117 ja 118.