Terapeuttia

0

75

EUR

Fysioterapia

40 min

75

EUR

Naprapatia

40 min

Varaa aika

Toimipisteessä ei tällä hetkellä valmisteta tukipohjallisia.

Fysioterapia Vantaa Vantaanportti

Fysios Vantaanportissa tarjoamme korkeatasoista fysioterapianaprapatia ja osteopatia palveluita, asiantuntevat fysioterapeutitnaprapaatit ja osteopaatit ovat käytettävissäsi. Meillä jokainen ihminen ja hänen tilanteesa on tärkein. Siksi kaikkea toimintaamme ohjaa kolmen K:n sääntö: Kohdaten, Kuunnellen ja Konkreettisesti auttaen. 99,7% asiakkaistamme suosittelisi meitä parhaalle ystävälleen. Fysioterapia on ihmisten hoitamista. Hoidamme ihmistä, jolla on vaivoja, emme vaivoja, jotka ovat ihmisessä. Käypä hoito ei meille riitä.

​Pääkaupunkiseudun akuuttipäivystys

Pääkaupunkiseudun päivystys auttaa ensihoidossa. Tavoitat päivystäjän la ja su klo 10-15 numerosta 010 237 7050.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Maitland Naprapatia OMT Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia

Fysioterapia Vantaa Vantaanportti

Fysios Vantaanportissa tarjoamme korkeatasoista fysioterapia, naprapatia ja osteopatia palveluita, asiantuntevat fysioterapeutit, naprapaatit ja osteopaatit ovat käytettävissäsi. Meillä jokainen ihminen ja hänen tilanteesa on tärkein. Siksi kaikkea toimintaamme ohjaa kolmen K:n sääntö: Kohdaten, Kuunnellen ja Konkreettisesti auttaen. 99,7% asiakkaistamme suosittelisi meitä parhaalle ystävälleen. Fysioterapia on ihmisten hoitamista. Hoidamme ihmistä, jolla on vaivoja, emme vaivoja, jotka ovat ihmisessä. Käypä hoito ei meille riitä.


Toimipisteessä ei tällä hetkellä valmisteta tukipohjallisia.


MAKSUTAVAT

Lähetämme käynnistä asiakkaalle laskun. Paikan päällä maksaminen ei valitettavasti ole mahdollista.

Julkiset kulkuyhteydet

Useat linjat

Paikoitusalueet

Airport Hotel Bonus Inn parkkipaikka

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ovikello, raput, kerros

Ei ilm. respaan, oikealla huoneet 117 ja 118