Fysios Mehiläinen terveysvalmennus

Työntekijälähtöistä, vaikuttavaa, valmentavaa fysioterapiaa, myös etänä.

Jopa 1,7 miljoonaa suomalaista kärsii pitkäaikaisesta tuki- ja liikuntaelinongelmasta ja se on yksi yleisimmistä sairauspoissaolojen syistä. Tule-ongelmat vaikuttavat kokonaisvaltaisesti henkilöstön työkykyyn, tuottavuuteen ja työhyvinvointiin. 

Fysios Mehiläinen Terveysvalmennus 

on yrityksille suunnattu palvelu, joka tarjoaa tukea ja työkaluja tule-terveyden sekä hyvinvoinnin edistämiseksi. On aika kääntää katseet työntekijään ja panostaa hänelle henkilökohtaisesti tärkeisiin ja merkityksellisiin asioihin toimintakyvyn ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Valmennusta on saatavilla yrityksen tarpeiden mukaan yksilö- tai pienryhmätoteutuksena. Valmennuksen kesto määräytyy yrityksen ja työntekijöiden tarpeiden mukaan 3 - 12 kk väliltä. Valmennukset voidaan toteuttaa live- tai etävalmennuksena tarpeen mukaan. Valmentajana toimii Fysios Mehiläisen Fysioterapeutti.

Kuulemme mielellämme yrityksenne tarpeista ja toiveista. Ole meihin yhteydessä ja keskustellaan tilanteestanne lisää. Keskustelun pohjalta rakennamme teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä

Anna Gustafsson
Yritysmyynti ja palvelujohtaja
puh. 040 830 3929
[email protected]

Suvi Viisteensaari
Fysios Mehiläinen Terveysvalmennus
puh. 0504124106
[email protected]

Miksi valita Fysios Mehiläinen yrityskumppaniksi ja terveysvalmennus?

Fysios on Suomen suurin fysioterapiayritys. Meillä on yhtenäinen Fysios-tapa toimia ja tarjoamme laadukasta sekä ammattitaitoista fysioterapiaa. Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Fysios terveysvalmennuksen strategiamme on vaikuttavuus, taloudellisuus ja läpinäkyvyys.

Meidän mielestä on erittäin tärkeää varmistaa:

  • Äärimmäisen hyvä asiakaskokemus – Jokainen on meille tärkein
  • Vaikuttavuus – Uskallamme tehdä uudella tavalla oikeita asioita, oikeaan aikaan
  • Taloudellisuus – Kilpailukykyinen kustannus
  • Läpinäkyvyys – Vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen mittaus, analysointi ja raportointi


Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä

Anna Gustafsson
Yritysmyynti ja palvelujohtaja
puh. 040 830 3929
[email protected]

Suvi Viisteensaari
Fysios Mehiläinen Terveysvalmennus
puh. 0504124106
[email protected]


Referenssi: VR

Toimimme VR:n kumppanina tule-terveyspoluissa. Yhteistyö aloitettiin pilotoimalla iCoach valmennus (nykyinen Fysios terveysvalmennus) ja erinomaisten tulosten pohjalta yhteistyötä laajennettiin valtakunnalliseksi toiminnaksi. Valmennusta toteutetaan ohjaamalla työntekijä suoraan valmennuspolkuun työterveyshuollosta tai jatkamalla iCoach valmennuksella fysioterapiaa. Valmennukseen osallistuneiden toimintakyky on parantunut keskimäärin 37 % (n=163).

"Tarvitsimme aktiivisen hoitopolun liikuntaelinongelmien hoitoon. Tuki- ja liikuntaelinongelmat ja ko. ongelmat eivät makaamalla parane. Auronilla (nykyisin Fysios) oli valmis valtakunnallinen ratkaisu meille tarjolla. Yhteistyö toimii hyvin luotettavan kumppanin kanssa.Haluamme panostaa vaikuttaviin hyvinvointia ja terveyttä tukeviin tukimuotoihin. iCoach fysioterapiasta saadaan hyvät raportit, joiden perusteella voidaan arvioida toiminnan vaikuttavuutta. Tulokset ovat hyviä.Voin suositella aktiivista iCoach TULE kuntoutusmallia kaikentyyppisille yrityksille toimialasta riippumatta. On tärkeää, että liikuntaelinongelmista kärsivät oppivat pitämään lihaskunnostaan huolta kivuista ja säryistä huolimatta."

Liisa Ilvesmäki-Saarinen, HR Business Partner, VR Group

“Olemme halunneet tuoda henkilöstöllemme työkalun tule-haasteisiin ja niiden ennaltaehkäisyyn. Tosi kiva, kun yhteistyössä Fysioksen kanssa olemme pystyneet räätälöimään valmennuksen sisällön meidän tarpeisiimme ja henkilöstöllemme sopivaksi. Fysioksen laaja palveluverkosto ja laaja palvelutarjonta on meille tärkeää. Vaikutusten seuraaminen ja tuloksista raportointi on meille myös merkityksellistä. Yhteistyö Fysioksen kanssa on ollut helppoa. Aina on saanut nopealla aikatalulla apua ja tukimateriaaleja, joita on voinut hyödyntää viestinnässä ja markkinoinnissa. Yhteistyö on ollut sujuvaa ja jouhevaa, kevyttä yhteistyötä. Vastinparit Fysioksesta löytyy. On selkeää keneen ottaa yhteyttä kun tarvetta on.”

Sanna Yrttiaho, työkyky- ja hyvinvointipäällikkö, VR Group

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän