Fysios Mehiläinen Helsinki Pukinmäki

Sisäänkäynti Palsamipolun puolelta

Madetojankuja 2 I lt

00720 Helsinki

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-Pe 8.00- 17.00

Fysios Mehiläinen Helsinki Pukinmäen terapeutit ovat siirtyneet Mehiläisen ajanvaraukseen. Siirry Mehiläisen sivuille alla olevasta linkistä.

Toimintaterapia Pukinmäki

Lasten ja nuorten toimintaterapiaa Pukinmäessä tarjoaa Fysios Mehiläinen Helsinki Pukinmäki. Lasten ja nuorten onnistuminen elämässään on meille tärkeää. Meillä tulet kuulluksi sekä lapsena, nuorena että huoltajana. Kuljemme arjessa mukananne ohjaten ja terapiaa tehden. Me uskomme, että kaikki voivat oppia.

Näemme äärimmäisen tärkeänä asiakkaan toimintakyvyn varmistumisen arkielämässä. Olemme erikoistuneet arjen taitojen oppimiseen myös leikkitaitoihin sekä kouluvalmiuksiin. Asiakkaan kyvykkyyden tunteen tukeminen ja itsetunnon varmistaminen ovat meille tärkeitä. Teemme paljon yhteistyötä asiakkaan ympäristön sekä siinä olevien aikuisten kanssa, jotta voidaan parhaiten tukea taitojen siirtymistä ja oppimista.

Tervetuloa toimintaterapiaan Pukinmäkeen!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteessämme on otettu huomioon lapset ja nuoret. Meiltä löytyy karkeamotoriikan leikin välineet.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan toimintaterapeuttiin: Minna Turunen p. 050 350 5512 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.