Fysios Mehiläinen Helsinki Pitäjänmäki

Liikekiinteistössä, käynti Karvaamokujan puolelta.

Valimotie 9-11

00380 Helsinki

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Sopimuksen mukaan.
  • Ma-Pe 8.00-16.00

Fysios Mehiläinen Helsinki Pitäjänmäki on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Helsinki Pitäjänmäki

Fysioterapiaa Helsingin Pitäjänmäellä Valimotiellä tarjoaa Fysios Mehiläinen Helsinki Pitäjänmäki. Yhdistämme palveluissamme fysioterapian, hieronnan ja tehokkaat laitehoidot sekä kuntosalipalvelut. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan sekä terapeuttiseen harjoitteluun. Toimipisteen hoitolaitteita ovat Shockwave ja LymphaTouch.

Kuntosalilla on tilaa ja välineistöä kaikentasoisille treenaajille! Perinteisten laitteiden lisäksi salilta löytyvät tilat toiminnalliselle harjoittelulle ja kuntoutukseen. Meille olet tervetullut, olitpa sitten tavoitteellinen urheilija, kuntoutuja tai vasta aloittamassa harjoittelua.

Tarjoamme henkilökohtaista valmennusta myös heille, joilla on fyysisiä rajoitteita harjoitteluun. Fysioterapeutin tekemällä saliohjelmalla treenaaminen on turvallista ja tuloksellista!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Janina Marttiin p. 040 7438929 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Meillä on erittäin hyvät harjoittelumahdollisuudet. Toimipisteellä on laaja kuntosali ja toiminnallinen alue monipuoliseen harjoitteluun laitteilla tai vapailla painoilla. Perinteisten laitteiden lisäksi salilta löytyvät tilat toiminnalliselle harjoittelulle ja kuntoutukseen.

Salilla saa harjoitella omatoimisesti tai terapeutin kanssa. Lisäksi meillä on senioriryhmä.