Fysios Helsinki Valimotie

Liikekiinteistössä, käynti Karvaamokujan puolelta.

Valimotie 9-11

00380 Helsinki

040 9000 950 tai 010 237 700

Vastaanotto

  • Sopimuksen mukaan.
  • Ma-Pe 8.00-16.00

Fysioterapia Helsinki Valimotie

Fysio 2000 Helsinki on nyt Fysios Helsinki Valimotie.

Fysioterapiaa Helsingin Pitäjänmäellä Valimotiellä tarjoaa Fysios Helsinki Valimotie. Yhdistämme palveluissamme fysioterapian, hieronnan ja tehokkaat laitehoidot sekä kuntosalipalvelut. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan sekä terapeuttiseen harjoitteluun. Toimipisteen hoitolaitteita ovat Shockwave ja LymphaTouch.

Kuntosalilla on tilaa ja välineistöä kaikentasoisille treenaajille! Perinteisten laitteiden lisäksi salilta löytyvät tilat toiminnalliselle harjoittelulle ja kuntoutukseen. Meille olet tervetullut, olitpa sitten tavoitteellinen urheilija, kuntoutuja tai vasta aloittamassa harjoittelua.

Tarjoamme henkilökohtaista valmennusta myös heille, joilla on fyysisiä rajoitteita harjoitteluun. Fysioterapeutin tekemällä saliohjelmalla treenaaminen on turvallista ja tuloksellista!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä: Ria Vester, [email protected].

Harjoittelumahdollisuudet

Meillä on erittäin hyvät harjoittelumahdollisuudet. Toimipisteellä on laaja kuntosali ja toiminnallinen alue monipuoliseen harjoitteluun laitteilla tai vapailla painoilla. Perinteisten laitteiden lisäksi salilta löytyvät tilat toiminnalliselle harjoittelulle ja kuntoutukseen. 

Salilla saa harjoitella omatoimisesti tai terapeutin kanssa. Lisäksi meillä on senioriryhmä.