Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-17.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

64

EUR

Fysioterapia

45 min

64

EUR

Naprapatia

45 min


Luovumme käteisellä maksamisesta 1.12.2019 alkaen.

Toimipisteellä on jatkossa edelleen mahdollisuus maksaa käyntejä mm. pankkikortilla.

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum Hierontaetu ja ePassi Hyvinvointi! Voit maksaa fysioterapiapalveluita myös Kymsoten palvelustelillä.

Fysioterapia Kotka

Fysios Kotkassa autamme sinua huolehtimaan terveydestäsi fysioterapian avulla. Pyrimme yhdessä löytämään ratkaisuja toimintakykysi palauttamiseksi sekä muuttamaan liikunta- ja terveystottumuksiasi parempaan suuntaan.

Palvelumme ovat fysioterapiaOMT-fysioterapianaprapatiapodiatrinen fysioterapia (alaraajoihin erikoistunut), huimauksen hoito ja hieronta. Fysios Kotka toimii katutasossa, jonne on helppo tulla kävellen tai autolla. Meillä myös yleislääkäri Tuomas Tocklin.


Tutustu muihin toimipisteisiimme Kotkassa >>

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Naprapatia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

MAKSUTAVAT

Meillä käyvät seuraavat maksutavat: pankkikortti, luottokortti, ePassi Hyvinvointi ja Smartum-mobiili. Kymsoten palvelusetelillä voi maksaa vain fysioterapiapalveluita.

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

Ilmainen pysäköinti toimipisteen edessä.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Ei

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Sisäänkäynti katutasolla.