Vastaanotot
  • Ma-Pe 8.00-18.00
Asiakaspalvelu
  • Ma-Pe 8.00-14.00
Terapeuttia

0

64

EUR

Fysioterapia

45 min

64

EUR

Naprapatia

45 min


Fysioterapia Kotka keskusta

Fysioterapiaa Kotkan keskustassa tarjoaa Fysios Kotka. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua huolehtimaan terveydestäsi fysioterapian avulla. Pyrimme yhdessä löytämään ratkaisuja toimintakykysi palauttamiseksi sekä muuttamaan liikunta- ja terveystottumuksiasi parempaan suuntaan.

Meillä on vahva tuki- ja liikuntaelinfysioterapian sekä neurologisen fysioterapian osaaminen. Meiltä saat apua kokonaisvaltaisesti mm. erilaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, kuten selkä- ja niskakipuun. Tarjoamme korkealaatuista ja luotettavaa yksilöfysioterapiaa ja allasterapiaa neurologisille sekä tuki- ja liikuntaelinongelmaisille asiakkaille.

Toiminta-ajatuksenamme on asiakaslähtöisesti kuntouttaa, ylläpitää terveydentilaa sekä antaa ennaltaehkäisevää tietoa ja ohjeita. Käytössämme ovat asianmukaiset fyysisen toimintakyvyn harjoitteluvälineistö ja fysikaalisen hoidon laitteet. Esteetön toimipisteemme sijaitsee katutasossa remontoiduissa tiloissa.

Palvelumme


Meillä on myös yleislääkäri Tuomas Tocklin vastaanotto.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteessä on LHT-sali ja salissa käytettäviä kuntoutuslaitteita ovat mm. Motomed. Tiloissamme on huomioitu myös lapsiasiakkaiden kuntoutus. 

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen palveluneuvojaan: Johanna Kangas-Liljeqvist p. 010 237 7086.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on LHT-harjoitussali. Salillamme on mm. kiipeilyseinä, taljat, keinu, kuntopyörä ja Motomed. Salilla on esteetön kulku ja harjoittelu tapahtuu terapeutin kanssa.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Kotka sijaitsee Kotkan keskustassa Puutarhakadulla, jonne on helppo tulla kävellen tai autolla. Kadulla on ilmainen kadunvarsipysäköinti ja linja-autoasema sijaitsee n. 300 m päässä. Katso tarkemmat linja-autoyhteydet täältä >> Fysios Kotka toimii katutasossa.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät sekä pankki- ja luottokortti (Visa, MasterCard) että laskutus. Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum hieronta, ePassi Hyvinvointi ja Eazybreak hieronta! Voit maksaa fysioterapiapalveluita myös Kymsoten palvelustelillä.


Tutustu muihin toimipisteisiimme Kotkassa >>

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Mulligan Concept Naprapatia Neurologinen fysioterapia Neurotrack lantionpohjan tutkimus Psykofyysinen fysioterapia Seniorifysioterapia Spiraalistabilaatio SPS Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia
Fysios Kotka
Fysios Kotka aula
Fysios Kotka hoitohuone
Fysios Kotka sali

Julkiset kulkuyhteydet

Linja-autoasema n. 300 m päässä. Tarkemmat yhteydet www.kotkanaikataulut.fi/kotka/

Paikoitusalueet

Ilmainen kadunvarsipysäköinti.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Sisäänkäynti katutasolla. Ovikello ovessa.