Vastaanotto

  • Ma-Pe 8.00-18.00

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma-Pe 8.00-14.00

Fysios Mehiläinen Kotka on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Kotka keskusta

Fysioterapiaa Kotkan keskustassa tarjoaa Fysios Mehiläinen Kotka. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua huolehtimaan terveydestäsi fysioterapian avulla. Pyrimme yhdessä löytämään ratkaisuja toimintakykysi palauttamiseksi sekä muuttamaan liikunta- ja terveystottumuksiasi parempaan suuntaan.

Meillä on vahva tuki- ja liikuntaelinfysioterapian sekä neurologisen fysioterapian osaaminen. Meiltä saat apua kokonaisvaltaisesti mm. erilaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, kuten selkä- ja niskakipuun. Tarjoamme korkealaatuista ja luotettavaa yksilöfysioterapiaa ja allasterapiaa neurologisille sekä tuki- ja liikuntaelinongelmaisille asiakkaille. Palveluihimme kuuluvat myös mm. naprapatialymfaterapia ja hieronta.

Toiminta-ajatuksenamme on asiakaslähtöisesti kuntouttaa, ylläpitää terveydentilaa sekä antaa ennaltaehkäisevää tietoa ja ohjeita. Käytössämme ovat asianmukaiset fyysisen toimintakyvyn harjoitteluvälineistö ja fysikaalisen hoidon laitteet. Esteetön toimipisteemme sijaitsee katutasossa remontoiduissa tiloissa.

Meillä on myös yleislääkäri Tuomas Tocklin vastaanotto.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Allasterapian Kelan palveluntuottajahaussa toimipaikkamme löytyy nimellä Fysios Oy /Fysios Synapsia

Toimipisteessä on LHT-sali ja salissa käytettäviä kuntoutuslaitteita ovat mm. Motomed. Tiloissamme on huomioitu myös lapsiasiakkaiden kuntoutus.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Jari Rantala, p. 044 500 5009 tai [email protected].

Uudet toimintaterapia-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan toimintaterapeuttiin: Karima Guedra, p. 040 487 9883 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on LHT-harjoitussali. Salillamme on mm. kiipeilyseinä, taljat, keinu, kuntopyörä ja Motomed. Salilla on esteetön kulku ja harjoittelu tapahtuu terapeutin kanssa.

Lähimmät toimipisteet

Katso muut toimipisteemme kaupungissa Kotka