Vastaanotot
  • Ma-Pe 8.00-18.00
Terapeuttia

0

64

EUR

Fysioterapia

45 min

64

EUR

Naprapatia

45 min


Fysioterapia Kotka keskusta

Fysioterapiaa Kotkan keskustassa tarjoaa Fysios Kotka. Autamme sinua huolehtimaan terveydestäsi fysioterapian avulla. Pyrimme yhdessä löytämään ratkaisuja toimintakykysi palauttamiseksi sekä muuttamaan liikunta- ja terveystottumuksiasi parempaan suuntaan.

Toiminta-ajatuksenamme on asiakaslähtöisesti kuntouttaa, ylläpitää terveydentilaa sekä antaa ennaltaehkäisevää tietoa ja ohjeita. Käytössämme ovat asianmukaiset fyysisen toimintakyvyn harjoitteluvälineistö ja fysikaalisen hoidon laitteet.

Palvelumme

Meiltä saat apua kokonaisvaltaisesti mm. erilaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, kuten selkä- ja niskakipuun. Tarjoamme korkealaatuista ja luotettavaa yksilöfysioterapiaa ja allasterapiaa neurologisille sekä tuki- ja liikuntaelinongelmaisille asiakkaille.

Palveluitamme Fysios Kotkassa ovat:


Meillä on myös yleislääkäri Tuomas Tocklin vastaanotto.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Harjoittelumahdollisuudet

Toimitiloissamme on harjoitustila.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Kotka sijaitsee Kotkan keskustassa Puutarhakadulla, jonne on helppo tulla kävellen tai autolla. Linja-autoasema sijaitsee 500 m päässä. Katso tarkemmat linja-autoyhteydet www.kotkanaikataulut.fi/kotka. Fysios Kotka toimii katutasossa.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät sekä pankkikortti että laskutus. Meillä käy maksuvälineenä myös ja Smartum-mobiili ja ePassi Hyvinvointi! Voit maksaa fysioterapiapalveluita myös Kymsoten palvelustelillä.


Tutustu muihin toimipisteisiimme Kotkassa >>

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Mulligan Concept Naprapatia Neurologinen fysioterapia Neurotrack lantionpohjan tutkimus Psykofyysinen fysioterapia Seniorifysioterapia Spiraalistabilaatio SPS Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Julkiset kulkuyhteydet

Linja-autoasema 500 m päässä. Tarkemmat yhteydet www.kotkanaikataulut.fi/kotka/

Paikoitusalueet

Ilmainen kadunvarsipysäköinti.

Esteettömyys

Kyllä.

Inva-WC

Kyllä.

Hissi

Ei.

Ovikello, raput, kerros

Sisäänkäynti katutasolla. Ovikello ovessa.