Fysios Kotka

Puutarhakatu 15

48100 Kotka

010 237 7086 tai 010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-Pe 8.00-18.00

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma-Pe 8.00-14.00

Fysioterapia Kotka keskusta

Fysioterapiaa Kotkan keskustassa tarjoaa Fysios Kotka. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua huolehtimaan terveydestäsi fysioterapian avulla. Pyrimme yhdessä löytämään ratkaisuja toimintakykysi palauttamiseksi sekä muuttamaan liikunta- ja terveystottumuksiasi parempaan suuntaan.

Meillä on vahva tuki- ja liikuntaelinfysioterapian sekä neurologisen fysioterapian osaaminen. Meiltä saat apua kokonaisvaltaisesti mm. erilaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, kuten selkä- ja niskakipuun. Tarjoamme korkealaatuista ja luotettavaa yksilöfysioterapiaa ja allasterapiaa neurologisille sekä tuki- ja liikuntaelinongelmaisille asiakkaille. Palveluihimme kuuluvat myös mm. naprapatialymfaterapia ja hieronta.

Toiminta-ajatuksenamme on asiakaslähtöisesti kuntouttaa, ylläpitää terveydentilaa sekä antaa ennaltaehkäisevää tietoa ja ohjeita. Käytössämme ovat asianmukaiset fyysisen toimintakyvyn harjoitteluvälineistö ja fysikaalisen hoidon laitteet. Esteetön toimipisteemme sijaitsee katutasossa remontoiduissa tiloissa.

Meillä on myös yleislääkäri Tuomas Tocklin vastaanotto.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Toimipisteessä on LHT-sali ja salissa käytettäviä kuntoutuslaitteita ovat mm. Motomed. Tiloissamme on huomioitu myös lapsiasiakkaiden kuntoutus. 

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen palveluneuvojaan: Johanna Kangas-Liljeqvist p. 010 237 7086.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on LHT-harjoitussali. Salillamme on mm. kiipeilyseinä, taljat, keinu, kuntopyörä ja Motomed. Salilla on esteetön kulku ja harjoittelu tapahtuu terapeutin kanssa.

Lähimmät toimipisteet

Katso muut toimipisteemme kaupungissa Kotka