Fysios Mehiläinen Ilmajoki Asematie

Asematie 6

60800 Ilmajoki

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
  • Ma-Pe 8.00-17.00
  • Kerran kuukaudessa La 11.00-16.00

Fysios Mehiläinen Ilmajoki Asematie on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Ilmajoki Asematie

Ammattitaitoista fysioterapiaa Ilmajoella tarjoaa Fysios Mehiläinen Ilmajoki Asematie. Meillä on kokenut henkilökunta, joiden vahvuuksiin kuuluu tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkiminen ja hoito.

Palveluitamme ovat mm. fysioterapia, hieronta, Personal Training sekä kuntosalipalvelut ohjauspalveluineen. Teemme myös kotikäyntejä.

Toimipisteessämme on huomioitu esteettömyys ja meillä on matalan kynnyksen kuntosali mm. pyörätuolin käyttäjille ja ikäihmisille. Toimipisteessä käytettäviä kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat mm. HUR, David CoreZone ja meillä on useita Precor- sekä David-kuntosalilaitteita.

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Niko Vähämaa, p. 040 0627320 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Meillä on monipuolinen laajan palvelun kuntosali, joka täyttää vaativimmankin saliharjoittelijan tarpeet. Siinä rinnalla myös matalan kynnyksen HUR-laitesarja sekä Core Zone-laitesarja erikoistuen selän kuntouttamiseen. Näiden lisäksi meillä on toimiva vapaa harjoittelutila mm. oman kehon voimin tehtäville harjoitusliikkeille.

Kuntosali on avoinna myös ulkopuoliselle eli meillä voi treenata yksin tai yhdessä terapeutin kanssa. Esteettömyys on huomioitu joka paikassa ja pääsääntöisesti joka laitteeseen pääsee siirtymään pyörätuolista.

Lähimmät toimipisteet

Katso muut toimipisteemme kaupungissa Ilmajoki