Fysios Ilmajoki Asematie

Asematie 6

60800 Ilmajoki

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
  • Ma-Pe 8.00-17.00
  • Kerran kuukaudessa La 11.00-16.00

Fysioterapia Ilmajoki Asematie

Fysio 2000 Ilmajoki on nyt Fysios Ilmajoki Asematie.


Ammattitaitoista fysioterapiaa Ilmajoella tarjoaa Fysios Ilmajoki Asematie. Meillä on kokenut henkilökunta, joiden vahvuuksiin kuuluu tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkiminen ja hoito.

Palveluitamme ovat mm. fysioterapia, hieronta, Personal Training sekä kuntosalipalvelut ohjauspalveluineen. Teemme myös kotikäyntejä.

Toimipisteen hoitolaitteita ovat mm. Diter D4 Compi (IF,TNS,UÄ), ShockWave-paineaaltohoitolaite, LPG, Cryo-huippukylmä, Compex-sähköstimulaatio ja Nu-Tec-lantiopohjamittalaitteisto.

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Toimipisteessämme on huomioitu esteettömyys ja meillä on matalan kynnyksen kuntosali mm. pyörätuolin käyttäjille ja ikäihmisille. Toimipisteessä käytettäviä kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat mm. HUR, David CoreZone ja meillä on useita Precor- sekä David-kuntosalilaitteita.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä joko Tuija Tuuri 050 5339334 tai Laura Järvi 044 7642001.

Harjoittelumahdollisuudet

Meillä on monipuolinen laajan palvelun kuntosali, joka täyttää vaativimmankin saliharjoittelijan tarpeet. Siinä rinnalla myös matalan kynnyksen HUR-laitesarja sekä Core Zone-laitesarja erikoistuen selän kuntouttamiseen. Näiden lisäksi meillä on toimiva vapaa harjoittelutila mm. oman kehon voimin tehtäville harjoitusliikkeille.

Kuntosali on avoinna myös ulkopuoliselle eli meillä voi treenata yksin tai yhdessä terapeutin kanssa. Esteettömyys on huomioitu joka paikassa ja pääsääntöisesti joka laitteeseen pääsee siirtymään pyörätuolista.

Lähimmät toimipisteet

Katso muut toimipisteemme kaupungissa Ilmajoki