Fysios Ilmajoki Asematie

Asematie 6

60800 Ilmajoki

040 529 5064 tai 010 237 700

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
  • Ma-Pe 8.00-17.00
  • Kerran kuukaudessa La 11.00-16.00

Fysioterapia Ilmajoki Asematie

Fysio 2000 Ilmajoki on nyt Fysios Ilmajoki Asematie.


Ammattitaitoista fysioterapiaa Ilmajoella tarjoaa Fysios Ilmajoki Asematie. Meillä on kokenut henkilökunta, joiden vahvuuksiin kuuluu tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkiminen ja hoito.

Palveluitamme ovat mm. fysioterapia, hieronta, Personal Training sekä kuntosalipalvelut ohjauspalveluineen. Teemme myös kotikäyntejä.

Toimipisteen hoitolaitteita ovat mm. Diter D4 Compi (IF,TNS,UÄ), ShockWave-paineaaltohoitolaite, LPG, Cryo-huippukylmä, Compex-sähköstimulaatio ja Nu-Tec-lantiopohjamittalaitteisto.

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Toimipisteessämme on huomioitu esteettömyys ja meillä on matalan kynnyksen kuntosali mm. pyörätuolin käyttäjille ja ikäihmisille. Toimipisteessä käytettäviä kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat mm. HUR, David CoreZone ja meillä on useita Precor- sekä David-kuntosalilaitteita.

Yhteystiedot uusille Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaille:
Jenni Manner
(Aikuisten fysioterapia sekä psykofyysinen fysioterapia) p. 050 3133791
Laura Järvi (Lasten fysioterapia) p. 044 7642001
Tuija Tuuri (Toimintaterapia) p. 050 5339334

Harjoittelumahdollisuudet

Meillä on monipuolinen laajan palvelun kuntosali, joka täyttää vaativimmankin saliharjoittelijan tarpeet. Siinä rinnalla myös matalan kynnyksen HUR-laitesarja sekä Core Zone-laitesarja erikoistuen selän kuntouttamiseen. Näiden lisäksi meillä on toimiva vapaa harjoittelutila mm. oman kehon voimin tehtäville harjoitusliikkeille.

Kuntosali on avoinna myös ulkopuoliselle eli meillä voi treenata yksin tai yhdessä terapeutin kanssa. Esteettömyys on huomioitu joka paikassa ja pääsääntöisesti joka laitteeseen pääsee siirtymään pyörätuolista.

Lähimmät toimipisteet

Katso muut toimipisteemme kaupungissa Ilmajoki