Fysios Helsinki Synapsia Töölö

Nordenskiöldinkatu 18

00250 Helsinki

010 237 7646 [email protected]

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma-Pe 8.00-16.00

Fysioterapia Helsinki Töölö

Neurologista kuntoutusta ja fysioterapiaa Töölössä tarjoaa Fysios Synapsia. Tarjoamme kuntoutujillemme yksilöllistä, laadukasta ja monipuolista fysioterapiaa, allasterapiaa sekä lymfaterapiaa avokuntoutuksena. Terapeuteillamme on vahva neurologinen osaaminen, ja suurella osalla terapeuteistamme on Bobath -peruskurssi käytynä. Terapeuteistamme löytyy Maitland-terapeutteja, joten meiltä löytyy myös vahvaa osaamista tuki- ja liikuntaelinsairauksien kuntouttamisessa. Erikoisosaamista terapeuteillamme on myös mm. kivunhoidossa, erityisuimaopetuksessa, Voice-Massagessa sekä geriatrisessa fysioterapiassa. Tarjoamme myös toimintaterapiaa, hierontaa ja akupunktiota.

Käytössämme ovat asianmukaiset ja esteettömät tilat, jotka sijaitsevat rauhallisella alueella Helsingin Töölössä. Välineistön monipuolisuus mahdollistaa vaihtelevan ja jokaisen yksilölliset tarpeet ja tavoitteet huomioivan kuntoutuksen. Meiltä löytyy mm. HUR- kuntosalilaitteistoa, Kinesis One -vetolaite, LiteGait -painokevennetty kävelyharjoittelulaite, ratsastussimulaattori, physiotouch -laite ja TherapyMaster -laite/ Redcord -laite.

Käytössämme on myös täysikokoinen iso liikuntasali. Lämmin terapia-allas mahdollistaa tehokkaan harjoittelun veden vastusta ja nostetta hyödyntäen.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Kuntoutukselle asetetaan tavoitteet yhteistyössä kuntoutujan kanssa. Tavoitteiden saavuttamista seurataan erilaisin toimintakyvyn arviointimenetelmin, jotka ovat tuloksellisen fysioterapian toteutumisen perustana. Jatkuvan kouluttautumisen, uusimman tiedon hankkimisen ja monipuolisten välineistön kautta takaamme asiakkaillemme korkeatasoisen, asiantuntevan ja yksilöllisen hoidon.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen palveluneuvoja Greta Rytkölään p. 010 237 7646.

Harjoittelumahdollisuudet

Käytössämme on iso terapiasali, missä on leveitä mattoplinttejä. Meiltä löytyy myös yksilöllisiä hoitohuoneita, joissa leveitä sekä kapeita mattoplinttejä.

Terapiasalissa on kattonostin (sekä kahdessa hoitohuoneessa), löytyy myös siirrettävä lattianostin. Käytössä on esimerkiksi TherapyMaster/ Redcord -laitteita, seisomatelineitä, Kinesis One -laite, Motomed polkulaite, nojapuut, vapaita painoja, erilaisia tasapainovälineistöä, jumppapalloja, rollaattoreita ja eva -telineitä.

Käytössämme on Validian monipuoliset HUR -kuntosalilaitteet, joilla voi harjoitella monipuolisesti koko vartaloa ja raajoja, sekä kuormittaa hengitys- ja verenkiertoelimistöä. Harjoittelu tapahtuu terapeutin kanssa. Sali on esteetön.

Toimipisteemme hoitolaitteita ovat Physiotouch-, ultraääni-, Tens- ja EMS-laite ja interferenssi.

Palvelemme asiakkaitamme suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Muistathan, että peruuttamattomasta hoitoajasta veloitamme täyden hoitohinnan. Peruutus on tehtävä hoitoaikaa edeltävänä päivänä puh. 010 237 7646[email protected] tai [email protected]. Jos olet kiinnostunut tulemaan terapiaan tai tutustumaan Fysios Synapsiaan, niin ota yhteyttä soittamalla numeroon 010 237 7646 tai laita sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai [email protected].

Fysios Synapsia Töölön asiakkaat suosittelevat

Kokemuksia Fysios Helsinki Synapsia Töölö

“Alkutilanne oli pyöreä nolla ja tänä päivänä selviän lähes kaikesta itse”

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän