Fysios Mehiläinen Helsinki Puistola

Puistolantori 1

00760 Helsinki

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.

Fysios Mehiläinen Helsinki Puistola on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevasta linkistä.

Fysioterapia Helsinki Puistola

Lämpimästi tervetuloa Fysios Mehiläinen Helsinki Puistolaan Koillis-Helsinkiin! Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuista ja yksilöllistä fysioterapiaaosteopatiaa ja hierontaa.

Meillä on monipuoliset palvelut ja erikoisosaamista mm. tuki- ja liikuntaelinfysioterapiassa, urheilufysioterapiassa, äitiysfysioterapiassa, Voice Massage -terapiassa, purentavaivojen hoidossa ja hengityshoidoissa, lymfaterapiassa sekä akupunktiossa kivunhoitoina. Teemme myös kotikäyntejä. Meille voit tulla lähetteellä tai ilman.

Paikallisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Puistolan Kunto Areena.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Helena Vähäkuopus, p. 040 5570832 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Puistolan Kunto Areenan kuntosali on samassa rakennuksessa Fysios Mehiläinen Helsinki Puistolan kanssa. Käynnin yhteydessä asiakkaan on mahdollista käydä harjoittelemassa kuntosalilla yhdessä terapeutin kanssa tai itsenäisesti omalla kustannuksella.