Helsinki Fysios Helsinki Puistola

Puistolantori 1, 00760 Helsinki

Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

63

EUR

Fysioterapia

45 min

63

EUR

Lymfaterapia

45 min

Fysioterapia Helsinki Puistola

Lämpimästi tervetuloa Fysios Puistolaan Koillis-Helsinkiin! Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuista ja yksilöllistä fysioterapiaa, hierontaa ja osteopatiaa. Meillä on erikoisosaamista mm. urheilufysioterapiassa, äitiysfysioterapiassa, Voice Massage -terapiassa, purenta - ja hengityshoidoissa, lymfaterapiassa sekä akupunktiossa kivunhoitoina. Teemme myös kotikäyntejä. Meille voit tulla lähetteellä tai ilman.

Paikallisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Puistolan Kunto Areena.

Palvelumme

Palveluitamme Fysios Puistolassa ovat mm.:


Harjoittelumahdollisuudet

Puistolan Kunto Areenan kuntosali on samassa rakennuksessa Fysios Puistolan kanssa. Käynnin yhteydessä asiakkaan on mahdollista käydä harjoittelemassa kuntosalilla yhdessä terapeutin kanssa.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Puistola sijaitsee Puistolantorilla K-marketin takana. Puistolan juna-asemalta matkaa toimipisteelle on alle kilometri ja linja-autopysäkki sijaitsee torin kupeessa. Katso ajankohtaiset tiedot www.hsl.fi. Myös autolla on helppo tulla – ilmaisia pysäköintipaikkoja löytyy Puistolantorin liikekeskuksen kupeesta. Ovessa on ovikello.

Maksutavat

Maksuvälineenä meillä käy pankki- ja luottokortti (Visa, Mastercard), Eazybreak hieronta. Muussa tapauksessa veloitamme terapiakäynnin laskulla.


Fysioterapia Helsinki. Katso muut toimipisteemme Helsingissä.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kraniosakraalihoito Lymfaterapia Maitland Neurologinen fysioterapia Osteopatia Purentavaivan hoito SI-terapeutti Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Voice massage
Fysioterapiaa Puistolassa Koillis-Helsingissä tarjoaa Fysios Puistola
Fysios Puistola terapiahuone
Fysios Puistola

MAKSUTAVAT

Maksuvälineenä meillä käy pankki- ja luottokortti (Visa, Mastercard), Eazybreak hieronta. Muussa tapauksessa veloitamme terapiakäynnin laskulla.

Julkiset kulkuyhteydet

Junalla (asemalta matkaa alle 1km), linja-autolla pääsee liikekeskukselle. Katso lisää www.hsl.fi

Paikoitusalueet

Ei omia, liikekeskuksen yhteydessä ilmaiset parkkipaikat.

Esteettömyys

Ei portaita, pyörätuolin kanssa avustettuna pääsee sisälle.

Inva-WC

Ei

Hissi

Ei, katutasossa.

Ovikello, raput, kerros

Katutasossa, pyörätuolin kanssa avustettuna pääsee sisälle. Ovikello ovessa.