Helsinki Fysios Helsinki Puistola

Puistolantori 1, 00760 Helsinki

Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

66

EUR

Fysioterapia

45 min

66

EUR

Lymfaterapia

45 min

Fysioterapia Helsinki Puistola

Lämpimästi tervetuloa Fysios Puistolaan Koillis-Helsinkiin! Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuista ja yksilöllistä fysioterapiaaosteopatiaa ja hierontaa.

Meillä on monipuoliset palvelut ja erikoisosaamista mm. tuki- ja liikuntaelinfysioterapiassa, urheilufysioterapiassa, äitiysfysioterapiassa, Voice Massage -terapiassa, purentavaivojen hoidossa ja hengityshoidoissa, lymfaterapiassa sekä akupunktiossa kivunhoitoina. Teemme myös kotikäyntejä. Meille voit tulla lähetteellä tai ilman.

Paikallisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Puistolan Kunto Areena.

Palvelumme


Harjoittelumahdollisuudet

Puistolan Kunto Areenan kuntosali on samassa rakennuksessa Fysios Puistolan kanssa. Käynnin yhteydessä asiakkaan on mahdollista käydä harjoittelemassa kuntosalilla yhdessä terapeutin kanssa tai itsenäisesti omalla kustannuksella.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Puistola sijaitsee Puistolantorilla K-marketin takana. Puistolan juna-asemalta matkaa toimipisteelle on alle kilometri ja linja-autopysäkki sijaitsee torin kupeessa. Katso ajankohtaiset tiedot www.hsl.fi. Myös autolla on helppo tulla – ilmaisia pysäköintipaikkoja löytyy Puistolantorin liikekeskuksen kupeesta. Ovessa on ovikello.

Maksutavat

Maksuvälineenä meillä käy pankki- ja luottokortti (Visa, Mastercard), Eazybreak hieronta. Muussa tapauksessa veloitamme terapiakäynnin laskulla.


Fysioterapia Helsinki. Katso muut toimipisteemme Helsingissä.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kraniosakraalihoito Lymfaterapia Maitland Neurologinen fysioterapia Osteopatia Purentavaivan hoito SI-terapeutti Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Voice massage
Fysioterapiaa Puistolassa Koillis-Helsingissä tarjoaa Fysios Puistola
Fysios Puistola terapiahuone
Fysios Puistola

Julkiset kulkuyhteydet

Junalla (asemalta matkaa alle 1km), linja-autolla pääsee liikekeskukselle. Katso lisää www.hsl.fi

Paikoitusalueet

Liikekeskuksen yhteydessä ilmaiset parkkipaikat.

Esteettömyys

Ei, pyörätuolin kanssa avustettuna pääsee sisälle.

Inva-WC

Ei.

Hissi

Ei, katutasossa.

Ovikello, raput, kerros

Katutasossa, pyörätuolin kanssa avustettuna pääsee sisälle. Ovikello ovessa.