Lappeenranta Fysios Lappeenranta Manukatti

Snellmaninkatu 5, 53100 Lappeenranta

Vastaanotot
  • Ma 8.00-19.00
  • Ti 7.30-19.00
  • Ke 7.00-18.00
  • To 8.00-18.00
  • Pe 7.30-15.00
  • Jos sopivaa terapeuttia tai aikaa ei löydy, soitathan ajanvaraukseemme.
Asiakaspalvelu
  • Ma 10.00-18.00
  • Ke 10.00-18.00
  • Pe 8.00-15.00
  • poikkeukset mahdollisia
Terapeuttia

0

80

EUR

OMT ensikäynti

60 min

Fysioterapia Lappeenranta keskusta

Fysios Manukatin OMT-fysioterapeutit ja fysioterapeutit ovat tuki- ja liikuntaelinongelmien ja urheilufysioterapian asiantuntijoita. Saat Fysioksesta avun tuki- ja liikuntaelinten ongelmiin, leikkausten jälkitiloihin sekä kuntoutukseen. Hoidamme niin äkilliset kuin pitkittyneet kiputilat esimerkiksi niskakipu, selkäkipu, erilaiset jalka- ja lonkkakivut, olkapää- ja rannevaivat sekä äänenkäytön ongelmat. Meillä on myös erityisosaamista virheellisen purennan hoitoon fysioterapian avulla sekä alaraajafysioterapiaan ja tukipohjallisiin. Meiltä saa myös Shockwave-paineaaltohoidot (ESWT) ja hierontaa.

Meillä on myös fysioterapeutteja, joilla on neurologisen fysioterapian ja ikääntyneiden fysioterapian erityisosaamista. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja ja palvelemme Eksoten maksusitoumusasiakkaita, veteraanikuntoutujia sekä omaishoidon palveluseteliasiakkaita. Myös muistikuntoutus sekä tukisukkamittaukset kuuluvat palveluihimme. Tukisukat tulevat Napra Rehabin toimittamana. Meiltä saa myös Firstbeat-hyvinvointianalyysit.

Fysios Manukatti on OMT-fysioterapeuttien erikoistumiskoulutuksen virallinen käytännön harjoittelupaikka. Meillä on tällä hetkellä kolme OMT-erikoistuvaa fysioterapeuttia harjoittelussa kerran viikossa.

Tilamme ovat esteettömät ja toimivat niin asiakkaan kuin fysioterapeutinkin kannalta. Liikuntarajoitteisten asiakkaiden on helppo liikkua ja oven eteen pääsee autolla. Hoitotilojen lisäksi Manukatissa on moderni, viihtyisä ja hyvin ilmastoitu liikuntasali, jossa pidämme pilates-, laitepilates- sekä FysiosFit-tunteja. Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille. Ryhmät voidaan toteuttaa myös etänä. Fysioterapeuttimme voivat myös ohjata yksilöllistä harjoittelua tarpeittesi mukaan.

Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti. Myös ilman lääkärin lähetettä. Teemme kotikäyntejä koko Etelä-Karjalan alueella. Tutustuthan myös muihin toimipisteisiimme Etelä-Karjalassa >>

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Tilamme sopivat hyvin hyvin monenlaisille asiakasryhmille ja toimipisteemme kuntoutuslaitteita sekä -välineitä ovat mm. Motomed ja Terapimaster. Lue lisää neurologisesta kuntoutuksesta >>

Käytämme allasterapian toteutuksessa Lappeenrannassa uimahalleja sekä Palvelukeskussäätiön Urheilukadun ja Snellmaninkadun altaita, Imatran uimahallin terapia-allasta ja Joutsenossa Palvelutalo Kangasvuokon allasta.

Laitathan Kelan kuntoutushakemukseen nimeksi Fysios Oy, Manukatti. Allasterapiaan haetaan nimellä Fysios Synapsian allas, (Manukatti). Kuntoutus voi toteutua myös etäterapiana.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen fysioterapeutti Saija Hjerppeen p. 050 575 1628.

Harjoittelumahdollisuudet

Meillä on moderni, viihtyisä ja hyvin ilmastoitu liikuntasali, jossa pidämme pilates-, laitepilates sekä spiraalistabilaatiotunteja. Tutustu ryhmiin >>

Meillä on myös erillinen toiminnallisen harjoittelun sali, jossa on välineistöä toiminnalliseen harjoitteluun. Täällä pidetään FysiosFit tunteja. Käytössämme on Motomed-laite.

Sijainti ja saapuminen

Toimipiste sijaitsee Lappeenrannan keskustassa, torin vierellä. Toimipiste on katutasossa ja meillä on sähköinen ovenavaus sekä luiska. Liikuntarajoitteisten asiakkaiden on helppo liikkua ja oven eteen pääsee autolla. Lisäksi meillä on tilava aula, jossa voi odottaa omaa vuoroa.

Fysios Manukattiin pääsee omalla autolla tai bussilla. Maksullinen paikoitus on kadun vieressä ja parkkihalli on samassa talossa. Inva-paikkoja kadun varrella ja tarvittaessa autolla pääsee myös oven eteen.

Maksutavat

Meillä käyvät maksuvälineinä lasku, pankki-ja luottokortti (Visa, MasterCard), Smartum-seteli, Smartum-kortti, Smartum-mobiili (hieronta + fysioterapia), Eazybreak, Edenred (liikunta), E-passi hyvinvointipassi, E-passi sporttipassi, Ticket virikeseteli ja Ticket body & mind kortti.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Jalkahoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito Kuntotestaus Lasten fysioterapia Long COVID kuntoutus Neurologinen fysioterapia OMT Personal training Purentavaivan hoito Raskaushieronta SI-terapeutti Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Spiraalistabilaatio SPS Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Voice massage Äitiysfysioterapia

Fysios Lappeenranta Manukatti

Fysios Lappeenranta Manukatti ulko-ovi
Fysios Lappeenranta Manukatti fysioterapiapalvelut vastaanotto
Fysios Lappeenranta Manukatti sali

Fysios Manukatin sähköinen varausjärjestelmä ryhmäliikuntaan

Julkiset kulkuyhteydet

Bussi

Paikoitusalueet

Maksullinen paikoitus kadun vieressä ja parkkihalli samassa talossa

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei, katutasossa

Ovikello, raput, kerros

Katutaso, sähköinen ovenavaus, luiska