Lappeenranta Fysios Lappeenranta Manukatti

Snellmaninkatu 5, 53100 Lappeenranta

Vastaanotot
  • Jos sopivaa terapeuttia tai aikaa ei löydy, soitathan ajanvaraukseemme.
Asiakaspalvelu
  • Ma 9.00-18.00
  • Ke 10.00-18.00
  • Pe 8.00-15.00
  • poikkeukset mahdollisia
Terapeuttia

0

80

EUR

OMT ensikäynti

60 min

Fysioterapia Lappeenranta keskusta

Fysios Manukatti – kaikki fysioterapiapalvelut Lappeenrannassa

Fysios Manukatin OMT-fysioterapeutit ja fysioterapeutit ovat tuki- ja liikuntaelinongelmien ja urheilufysioterapian asiantuntijoita. Saat Fysioksesta avun tuki- ja liikuntaelinten ongelmiin, leikkausten jälkitiloihin sekä kuntoutukseen. Hoidamme niin äkilliset kuin pitkittyneet kiputilat esimerkiksi niskakipu, selkäkipu, erilaiset jalka- ja lonkkakivut, olkapää- ja rannevaivat sekä äänenkäytön ongelmat. Meillä on myös erityisosaamista virheellisen purennan hoitoon fysioterapian avulla sekä alaraajafysioterapiaan ja tukipohjallisiin. Meiltä saa myös Shockwave-paineaaltohoidot (ESWT) ja hierontaa.

Meillä on myös fysioterapeutteja, joilla on neurologisen fysioterapian ja ikääntyneiden fysioterapian erityisosaamista. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja ja palvelemme Eksoten maksusitoumusasiakkaita, veteraanikuntoutujia sekä omaishoidon palveluseteliasiakkaita. Myös muistikuntoutus sekä tukisukkamittaukset kuuluvat palveluihimme. Tukisukat tulevat Napra Rehabin toimittamana. Meiltä saa myös Firstbeat-hyvinvointianalyysit.

Fysios Manukatti on OMT-fysioterapeuttien erikoistumiskoulutuksen virallinen käytännön harjoittelupaikka. Meillä on tällä hetkellä kolme OMT-erikoistuvaa fysioterapeuttia harjoittelussa kerran viikossa.

Tilamme ovat esteettömät ja toimivat niin asiakkaan kuin fysioterapeutinkin kannalta. Liikuntarajoitteisten asiakkaiden on helppo liikkua ja oven eteen pääsee autolla. Hoitotilojen lisäksi Manukatissa on moderni, viihtyisä ja hyvin ilmastoitu liikuntasali, jossa pidämme pilates-, laitepilates- sekä FysiosFit-tunteja. Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille. Ryhmät voidaan toteuttaa myös etänä. Fysioterapeuttimme voivat myös ohjata yksilöllistä harjoittelua tarpeittesi mukaan.

Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti. Myös ilman lääkärin lähetettä. Teemme kotikäyntejä koko Etelä-Karjalan alueella. Tutustuthan myös muihin toimipisteisiimme Etelä-Karjalassa.

Tutustu muihin toimipisteisiimme Etelä-Karjalassa >>


Kelan vaativa lääkinnällisen kuntoutus

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Laitathan Kelan kuntoutushakemukseen nimeksi Fysios Oy, Manukatti. Allasterapiaan haetaan nimellä Fysios Synapsian allas, (Manukatti).

Yksilöfysioterapian toimipisteet ovat Fysios Sammonlahti, Fysios Imatra, Fysios Joutseno, Fysios Lauritsala ja Fysios Manukatti. Toiminta-alue yksilöfysioterapian kotikäynneissä on koko Etelä-Karjala. Kuntoutus voi toteutua myös etäterapiana.

Käytämme allasterapian toteutuksessa Lappeenrannassa uimahalleja sekä Palvelukeskussäätiön Urheilukadun ja Snellmaninkadun altaita, Imatran uimahallin terapia-allasta ja Joutsenossa Palvelutalo Kangasvuokon allasta.

Kysy lisää ajanvarausnumeroistamme tai ft Saija Hjerppe, p. 050 575 1628. Lue myös lisää alta kohdasta Neurologinen kuntoutus.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Jalkahoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito Kuntotestaus Lasten fysioterapia Neurologinen fysioterapia OMT Personal training Purentavaivan hoito Raskaushieronta SI-terapeutti Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Spiraalistabilaatio SPS Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Voice massage Äitiysfysioterapia

MAKSAMINEN

Meillä maksuvälineinä käyvät: ePassi, SmartumPay, Eazybreak, Edenred sekä pankki- ja luottokortit.

Fysios Lappeenranta Manukatti

Fysios Lappeenranta Manukatti ulko-ovi
Fysios Lappeenranta Manukatti fysioterapiapalvelut vastaanotto
Fysios Lappeenranta Manukatti sali

Fysios Manukatin sähköinen varausjärjestelmä ryhmäliikuntaan

Julkiset kulkuyhteydet

Bussi

Paikoitusalueet

Maksullinen paikoitus kadun vieressä ja parkkihalli samassa talossa

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

-

Ovikello, raput, kerros

Katutaso, sähköinen ovenavaus, luiska