Fysios Mehiläinen Lappeenranta Manukatti

Snellmaninkatu 5

53100 Lappeenranta

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

 • Ma 8.00-19.00
 • Ti 7.30-19.00
 • Ke 7.00-18.00
 • To 8.00-18.00
 • Pe 7.30-15.00
 • Jos sopivaa terapeuttia tai aikaa ei löydy, soitathan ajanvaraukseemme.

Asiakaspalvelija paikalla

 • Ma 10.00-18.00
 • Ti 8.00-16.00
 • To 8.00-16.00
 • Pe 8.00-14.00
 • poikkeukset mahdollisia

Fysios Mehiläinen Lappeenranta Manukatti on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Lappeenranta keskusta

Fysios Mehiläinen Lappeenranta Manukatin OMT-fysioterapeutit ja fysioterapeutit ovat tuki- ja liikuntaelinongelmien ja urheilufysioterapian asiantuntijoita. Saat Fysios Mehiläisestä avun tuki- ja liikuntaelinten ongelmiin, leikkausten jälkitiloihin sekä kuntoutukseen. Hoidamme niin äkilliset kuin pitkittyneet kiputilat esimerkiksi niskakipu, selkäkipu, erilaiset jalka- ja lonkkakivut, olkapää- ja rannevaivat sekä äänenkäytön ongelmat. Meillä on myös erityisosaamista virheellisen purennan hoitoon fysioterapian avulla sekä alaraajafysioterapiaan ja tukipohjallisiin. Meiltä saa myös Shockwave-paineaaltohoidot (ESWT) ja hierontaa sekä vauvahierontaa.

Meillä on myös fysioterapeutteja, joilla on neurologisen fysioterapian ja ikääntyneiden fysioterapian erityisosaamista. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja ja palvelemme Eksoten maksusitoumusasiakkaita, veteraanikuntoutujia sekä omaishoidon palveluseteliasiakkaita. Myös muistikuntoutus sekä tukisukkamittaukset kuuluvat palveluihimme. Tukisukat tulevat Napra Rehabin toimittamana. Meiltä saa myös Firstbeat-hyvinvointianalyysit.

Tilamme ovat esteettömät ja toimivat niin asiakkaan kuin fysioterapeutinkin kannalta. Liikuntarajoitteisten asiakkaiden on helppo liikkua ja oven eteen pääsee autolla. Hoitotilojen lisäksi Manukatissa on moderni, viihtyisä ja hyvin ilmastoitu liikuntasali, jossa pidämme pilates-, laitepilates- sekä FysiosFit-tunteja. Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille. Ryhmät voidaan toteuttaa myös etänä. Fysioterapeuttimme voivat myös ohjata yksilöllistä harjoittelua tarpeittesi mukaan.

Fysios Mehiläiseen pääset hoitoon nopeasti. Myös ilman lääkärin lähetettä. Teemme kotikäyntejä koko Etelä-Karjalan alueella. Tutustuthan myös muihin toimipisteisiimme Etelä-Karjalassa >>

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Tilamme sopivat hyvin hyvin monenlaisille asiakasryhmille ja toimipisteemme kuntoutuslaitteita sekä -välineitä ovat mm. Motomed ja Terapimaster. Lue lisää neurologisesta kuntoutuksesta >>

Käytämme allasterapian toteutuksessa Lappeenrannassa uimahalleja sekä Palvelukeskussäätiön Urheilukadun ja Snellmaninkadun altaita, Imatran uimahallin terapia-allasta ja Joutsenossa Palvelutalo Kangasvuokon allasta.

Laitathan Kelan kuntoutushakemukseen nimeksi Fysios Oy, Manukatti. Allasterapiaan haetaan nimellä Fysios Synapsian allas, (Manukatti). Kuntoutus voi toteutua myös etäterapiana.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen fysioterapeuttiin: Saija Hjerppe, p. 050 575 1628 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Meillä on moderni, viihtyisä ja hyvin ilmastoitu liikuntasali, jossa pidämme pilates-, laitepilates sekä spiraalistabilaatiotunteja.

Meillä on myös erillinen toiminnallisen harjoittelun sali, jossa on välineistöä toiminnalliseen harjoitteluun. Täällä pidetään FysiosFit tunteja. Käytössämme on Motomed-laite.

Tutustu ryhmiin ja ilmoittaudu >>