Vastaanotot
  • Jos sopivaa terapeuttia tai aikaa ei löydy, soitathan ajanvaraukseemme.
Asiakaspalvelu
  • Ma 9.00-18.00
  • Ke 10.00-18.00
  • Pe 8.00-15.00
  • poikkeukset mahdollisia
Terapeuttia

0

80

EUR

OMT ensikäynti

60 min

Fysios Manukatti – kaikki fysioterapian palvelut Lappeenrannassa


Fysios Manukatin OMT-fysioterapeutit ja fysioterapeutit ovat tuki- ja liikuntaelinongelmien ja urheilufysioterapian asiantuntijoita. Saat Fysioksesta avun tuki- ja liikuntaelinten ongelmiin, leikkausten jälkitiloihin sekä kuntoutukseen. Hoidamme niin äkilliset kuin pitkittyneet kiputilat esimerkiksi niskakipu, selkäkipu, erilaiset jalka- ja lonkkakivut, olkapää- ja rannevaivat sekä äänenkäytön ongelmat. Meillä on myös erityisosaamista virheellisen purennan hoitoon fysioterapian avulla.

Fysios Manukatin fysioterapeuteilla on myös neurologisen fysioterapian ja ikääntyneiden fysioterapian erityisosaamista. Olemme Kansaneläkelaitoksen kuntoutuslinjan standardien mukainen yksityinen yksikkö ja Eksoten hyväksymä muistiosaaja- ja veteraanikuntoutusta tuottava yksikkö.

Fysios Manukatti on mukana kehittämässä suomalaista OMT-fysioterapeuttien erikoiskoulutusta ja on erikoistumiskoulutuksen virallinen käytännön harjoittelupaikka.

Tilamme ovat esteettömät ja toimivat niin asiakkaan kuin fysioterapeutinkin kannalta. Liikuntarajoitteisten potilaiden on helppo liikkua ja oven eteen pääsee autolla. Hoitotilojen lisäksi Manukatissa on moderni, viihtyisä ja hyvin ilmastoitu liikuntasali, jossa toteutamme niin yksilöllistä terapiaa kuin ryhmäharjoitteluakin.

Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti. Myös ilman lääkärin lähetettä. Teemme kotikäyntejä koko Etelä-Karjalan alueella. 


Tutustu muihin toimipisteisiimme Etelä-Karjalassa

Tutustu

Asiantuntijat

MAKSAMINEN

Meillä maksuvälineinä käyvät käteinen tai pankkikortti, ePassi, Smartum-seteli ja -kortti, Tykyseteli, Tyky Online, Ticket Mind & Body, Virikeseteli, BenifyPay, Smartum-hierontasaldo ja EazyBreak.

Fysios Manukatin sähköinen varausjärjestelmä ryhmäliikuntaan

Julkiset kulkuyhteydet

Bussi

Paikoitusalueet

Maksullinen paikoitus kadun vieressä ja parkkihalli samassa talossa

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

-

Ovikello, raput, kerros

Katutaso, sähköinen ovenavaus, luiska