Fysios Mehiläinen Turku Variaatio

Kaarningonkatu 2

20740 Turku

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-To 8.00-17.00
  • Pe 8.00-16.00
  • ja sopimuksen mukaan

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ti-Ke 9.00-17.00
  • Pe 8.00-16.00

Neurologinen fysioterapia Turku

Fysioterapiaa ja neurologista fysioterapiaa Turussa tarjoaa Fysios Mehiläinen Turku Variaatio. Tarjoamme laadukkaita, monipuolisia ja kattavia fysioterapia- ja hyvinvointipalveluita. Toimipisteemme on erikoistunut neurologiseen fysioterapiaan sekä tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan. Palvelemme kattavasti kaikenikäisiä kuntoutujia ja kohderyhmästä riippumatta panostamme aktiiviseen fysioterapiaan.

Suuren osan palveluistamme muodostaa vaikeavammaisten kuntoutus. Täysin esteettömissä tiloissamme jokainen voi edetä kohti tavoitettaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tiloihimme kuuluu viisi huonetta sekä mm. 100m2 kuntosali, 50m2 monitoimisali sekä 25m2 lasten terapiatila. Kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelumme ovat kaikkien käytettävissä.  Lue lisää kuntosalista täältä >>

Fysios Variaatio palvelee kuntoutujaa monipuolisesti. Variaatiossa kuntoutus perustuu yksilöityihin tavoitteisiin ja henkilökohtaiseen kuntoutussuunnitelmaan. Sovellamme hoidoissamme laajasti eri menetelmiä ja uusinta hoitoteknologiaa. Kaikilla terapeuteillamme on sekä pitkäaikaista työkokemusta että tuoretta näkemystä.

Olemme keskittyneet lääkinnälliseen kuntoutukseen, erikoistumissuuntauksenamme neurologinen fysioterapia. Asiakkainamme ovat esimerkiksi neurologiset potilaat ja kuntoutujat vauvoista ikääntyviin. Täydentävinä menetelminä käytämme tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa. Fysioterapian tavoitteena on kuntoutujan toimintakyvyn lisääminen ja ylläpito.

Palveluihimme kuuluvat fysioterapian ja neurologisen kuntoutuksen lisäksi mm. lymfaterapia, lantionpohjan fysioterapia, äitiysfysioterapia, seniorifysioterapia, lasten fysioterapiaLPG-hoidothieronta ja akupunktio.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Tilamme ja välineistö soveltuvat kaikille Kelan vaativan kuntoutuksen asiakasryhmille. Tiloissamme on suuri ja esteetön kuntosali, jossa on paineilmalla toimivat HUR-laitteet, jotka soveltuvat omatoimisille liikuntarajoitteisille, pyörätuolia käyttäville kuntoilijoille ja ikääntyville.

Muita kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat mm. juoksumaton yhteydessä kävelykuntoutuslaitteisto lasten ja aikuisten valjailla, nojapuut, puolapuut, Motomed-polkulaite, Joba sekä tasapainolautoja. Toimipisteen hoitolaitteita ovat LPG, Diter monitoimilaite D4s combi, sähköstimulaatiolaitteet, Biofeedback sekä Wello hengitysharjoituslaite. Lisäksi toimipisteen pihalla on terapiakäyttöä varten portaat, tasapainorata ja iso trampoliini sekä pyörätuoliramppi pyörätuolin käyttöharjoituksia varten.

Lapsille on myös oma 25 m2 varusteltu terapiatila.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen toimipisteen vastaavaan fysioterapeuttiin: Miika Väisänen [email protected]

Harjoittelumahdollisuudet

Tiloihimme kuuluu tilava, valoisa ja esteetön 100 m2 kuntosali sekä 50 m2 monitoimisali. Kuntosali laitteistoineen on suunniteltu niin, että se sopii erityisen hyvin kuntoutukseen ennen leikkausta ja leikkauksen jälkeen. Sali on avoin kaikille asiakkaille ja se on lähes esteetön. Käytössä on pukuhuoneet ja suihkut miehille ja naisille.

Kuntosalissa on HUR:n paineilmalaitteet, jotka soveltuvat omatoimisille liikuntarajoitteisille, pyörätuolia käyttäville kuntoilijoille ja ikääntyville. Lisäksi kuntosalilta löytyy mm. talja, kuntopyöriä, juoksumatto ja mahdollisuus painokevennettyyn kävelyyn juoksumatolla. Erityistä huomiota on kiinnitetty liikeratojen helppoon hahmottamiseen ja sopivien vastusten valintaan.

Fysioterapeutin ohjausajat kuntosalilla maanantaisin klo 13-14. Ohjausta ei ole touko-elokuussa eikä joulukuussa.

Kuntosalikortti on henkilökohtainen. Kuntosalikortit edellyttävät kulkuavaimen oston lukulaitetta varten. 

Tutustu hinnastoon tästä

Kuntosalimme aukioloajat ovat:

  • ma-to klo 9-17
  • pe 9-16

Jos sinulle tulee kysyttävää kuntosalin aukioloajoista, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme p. 044 2090 800.

Koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi toivomme, ettet tule kuntosalille sairaana ja että peset kätesi huolellisesti saapuessasi kuntosalille. Voit halutessasi käyttää omaa hengityssuojainta. Pidäthän myös erityistä huolta hygieniasta ja pyyhit kuntosalilaitteet huolellisesti käyttösi jälkeen. Pidetäänhän myös etäisyyttä toisiimme! Tervetuloa kuntoilemaan!