Turku Fysios Variaatio Turku

Kaarningonkatu 2, 20740 Turku

Luovumme käteisellä maksamisesta 31.3.2020. Toimipisteellä on jatkossa edelleen mahdollisuus maksaa käyntejä mm. pankkikortilla.

Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-17.00
  • Pe 8.00-16.00
  • ja sopimuksen mukaan
Terapeuttia

0

59

EUR

Fysioterapia

45 min

69

EUR

Fysioterapia

60 min

Kuntosalimme aukioloajat ovat:

  • - ma-to klo 9-17
  • - pe 9-16


Jos sinulle tulee kysyttävää kuntosalin aukioloajoista, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme p. 044 2090 800.

Koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi toivomme, ettet tule kuntosalille sairaana ja että peset kätesi huolellisesti saapuessasi kuntosalille. Voit halutessasi käyttää omaa hengityssuojainta. Pidäthän myös erityistä huolta hygieniasta ja pyyhit kuntosalilaitteet huolellisesti käyttösi jälkeen. Pidetäänhän myös etäisyyttä toisiimme! Tervetuloa kuntoilemaan!

Fysioterapia Turku Peltola

Fysios Variaatio Turku tarjoaa laadukkaita, monipuolisia ja kattavia fysioterapia- ja hyvinvointipalveluita. Palvelemme kattavasti kaikenikäisiä kuntoutujia. Suuren osan palveluistamme muodostaa vaikeavammaisten kuntoutus. Kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelumme ovat kaikkien käytettävissä. Täysin esteettömissä tiloissamme jokainen voi edetä kohti tavoitettaan parhaalla mahdollisella tavalla. Lue lisää kuntosalista alempaa.

Fysios Variaatio palvelee kuntoutujaa monipuolisesti. Variaatiossa kuntoutus perustuu yksilöityihin tavoitteisiin ja henkilökohtaiseen kuntoutussuunnitelmaan. Sovellamme hoidoissamme laajasti eri menetelmiä ja uusinta hoitoteknologiaa. Kaikilla terapeuteillamme on sekä pitkäaikaista työkokemusta että tuoretta näkemystä. 

Olemme keskittyneet lääkinnälliseen kuntoutukseen, erikoistumissuuntauksenamme neurologinen fysioterapia. Asiakkainamme ovat esimerkiksi neurologiset potilaat ja kuntoutujat vauvoista vaareihin. Täydentävinä menetelminä käytämme tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa. Fysioterapian tavoitteena on kuntoutujan toimintakyvyn lisääminen ja ylläpito.

Palveluihimme kuuluvat edellä mainittujen lisäksi mm. lymfaterapia, lantionpohjan fysioterapia, äitiysfysioterapia, seniorifysioterapia, lasten fysioterapiaLPG-hoidot ja hieronta.


Fysioterapiaa Turussa. Tutustu muihin toimipisteisiimme Turussa >>

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Jalkahoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia Neurotrack lantionpohjan tutkimus Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Suspensiohoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Vauvaterapeutti Äitiysfysioterapia

KUNTOSALI

Tiloihimme kuuluu tilava, valoisa ja esteetön 100 m2 kuntosali sekä 50 m2 monitoimisali. Kuntosali laitteistoineen on suunniteltu niin, että se sopii erityisen hyvin kuntoutukseen ennen leikkausta ja leikkauksen jälkeen. Myös seniorit ovat tervetulleita, ja sali on avoin kaikille asiakkaille.

Kuntosalissa on HUR:n ilmapainelaitteet, talja, kuntopyöriä, juoksumatto ja mahdollisuus painokevennettyyn kävelyyn juoksumatolla. Erityistä huomiota on kiinnitetty liikeratojen helppoon hahmottamiseen ja sopivien vastusten valintaan.

Fysioterapeutin ohjausajat kuntosalilla maanantaisin klo 13-14. Ohjausta ei ole touko-elokuussa eikä joulukuussa.

Kuntosalikortti on henkilökohtainen. Kuntosalikortit edellyttävät kulkuavaimen oston lukulaitetta varten. Kaikki kortit sisältävät laiteopastuksen ja Futrex-kehonkoostumusmittauksen kaksi kertaa vuodessa.

- Henkilökohtainen kuntosaliohjelma + ohjaus 60 min: 1 krt 55 €, 2 krt 100 € ja 3 krt 135 €.

- Henkilökohtaisen kuntosaliohjelman päivitys/seuranta: 45 €

Kuntosalihinnasto

Kertakäynti 8 eur
Kertakäynti seniorit 5 eur
Erikoiskuukausikortti (ma-to 11.30-16.30, pe 12.30-15.30) 18 eur
2 kk kortti 85 eur
4 kk kortti 125 eur
10x kortti (voim. 6 kk) 65 eur
10x kortti seniorikortti (yli 65-vuotiaille, voim. 6 kk) 40 eur
20x kortti (voim. 6 kk) 110 eur
Henkilökohtainen avustaja, kertakäynti 5 eur
Kulkuavain 10 eur
Galileo kertakäynti 8 eur
5x galileokortti 30 eur
10x galileokortti 50 eur
Terapeutti + kuntoutusasiakas kertakäynti 10 eur
Terapeutti + kuntoutusasiakas 10x 80 eur

Julkiset kulkuyhteydet

Linjat 704, 7, 801, 706, 700, pysäkin nimi Kappeli (786)

Paikoitusalueet

Pihasta löytyy ilmaisia asiakasparkkipaikkoja.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ovikello, raput, kerros