Fysios Mehiläinen Oulu Kastelli

Kastellin liikekeskus

Ranta-Kastellin tie 4 B 1

90230 Oulu

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00

Fysios Mehiläinen Oulu Kastelli on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Oulu Kastelli

Me Fysios Mehiläinen Oulu Kastellissa olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinongelmien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Tarjoamme korkeatasoista fysioterapiaa ja OMT-fysioterapiaa. Terapeuteiltamme löytyy vankka ja laaja osaaminen tuki- ja liikuntaelinperäisten vaivojen, urheiluvammojen, alaraajaongelmien sekä äitiys- ja lantionpohja -asioiden hoidosta.

Meiltä löydät avun mikäli sinulla on tuki- ja liikuntaelinperäisiä ongelmia, kuten selkä-, niska-, lonkka-, polvi- tai olkapääkipuja. Fysios Mehiläinen Kastellissa osa fysioterapeuteistamme on erikoistunut alaraajafysioterapiaan ja tarjoammekin tukipohjallis- ja askelklinikkapalveluja asiakkaillemme. Meiltä saat apuja myös turvalliseen raskausajan ja synnytyksen jälkeisen liikunnan harrastamiseen, lantionpohjan toimintahäiriöihin sekä vatsalihasten erkauman kuntouttamiseen.

Hyödynnämme fysioterapiassa esimerkiksi faskiamanipulaatiotekniikoitaShockwave-paineaaltohoitoa (ESWT-hoito), kinesioteippaustaakupunktiotasähköhoitoa ja ultraäänikuvantamista. Tarjoamme myös hierontaa.

Meille voit tulla lähetteellä tai ilman. Teemme myös kotikäyntejä. Mikäli et löydä sopivaa aikaa itsellesi nettiajanvarauksen kautta, soita 010 237 700.

Tervetuloa fysioterapiaan Ouluun!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Maija Impola, [email protected]

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Fysios Mehiläinen Kastellin tiloissa on laadukas harjoitteluterapiasali, askelklinikka sekä toimivat yksilöterapiahuoneet. Harjoittelun pienvälineitä käytössä. Harjoittelu tapahtuu yhdessä terapeutin kanssa.

Fysios Mehiläinen Kastellin asiakkaat suosittelevat

"Kastellin Fysios huippupaikka. Varsinkin Matti Rytkönen. Olen jo vuosia käynyt samassa paikassa."

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän