Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

62

EUR

Fysioterapia

45 min

79,50

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Fysioterapia Oulu Kastelli

Apua tuki- ja liikuntaelinongelmiin

Me Fysios Oulu Kastellissa olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinongelmien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Tarjoamme korkeatasoista fysioterapiaa ja OMT-fysioterapiaa. Terapeuteiltamme löytyy vankka ja laaja osaaminen tuki- ja liikuntaelinperäisten vaivojen, urheiluvammojen, alaraajaongelmien sekä äitiys- ja lantionpohja -asioiden hoidosta.

Palvelumme

Meiltä löydät avun mikäli sinulla on tuki- ja liikuntaelinperäisiä ongelmia, kuten selkä-, niska-, lonkka-, polvi- tai olkapääkipuja. Fysios Kastellissa osa fysioterapeuteistamme on erikoistunut alaraajafysioterapiaan ja tarjoammekin tukipohjallis- ja askelklinikkapalveluja asiakkaillemme. Meiltä saat apuja myös turvalliseen raskausajan ja synnytyksen jälkeisen liikunnan harrastamiseen, lantionpohjan toimintahäiriöihin sekä vatsalihasten erkauman kuntouttamiseen.

Hyödynnämme fysioterapiassa esimerkiksi:


Tilat

Fysios Kastellin tiloissa on laadukas harjoitteluterapiasali, askelklinikka sekä toimivat yksilöterapiahuoneet. Teemme myös kotikäyntejä. Fysios Kastelli sijaitsee Oulussa, Kastellin kaupunginosassa.

Maksutavat

Meillä maksuvälineinä käyvät pankkikortti, luottokortti (Visa, MasterCard), Smartum-hieronta, ePassi hyvinvointipassi, ePassi sporttipassi ja Edenred.

Meille voit tulla lähetteellä tai ilman. Teemme myös kotikäyntejä. Tervetuloa!JOS ET LÖYDÄ SOPIVAA AIKAA, SOITA 010 237 7032 tai varaa aika osoitteesta www.fysios.fi

Fysioterapia Oulu. Tutustu muihin toimipisteisiimme Oulussa tästä >>

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Neurologinen fysioterapia Neurotrack lantionpohjan tutkimus OMT Personal training Purentavaivan hoito Raskaushieronta Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

Pysäköintikiekolla toimipisteen edessä

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Ei

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Sijaitsee katutasossa